من امروز صب رفتم تو آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم بعدش برا معاینه چشم پزشکی رفتم اونجا من اون علامتارو هر چی بود اشتباه گفتم از شانس بدم دیشب کلا نخوابیده بودم عینکی هم نیستم حالا فرستاد پیش کمیسیون بغلشم نوشته از ناحیه چشم دارای مشکله بنظرتون ردم میکنن یا عینک مینویسن واسم
یعنی در این حد چشمات خسته بود🤯خب شاید واقعا چشمات ضعیفه وگرنه که شرایط رو براش توضیح میدادی و یه وقت دیگه میگرفتی
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
خودت برو چشم پزشکی اگه عینک داد که هیچی وگرنه نامه ببر خوبه
نامه داد گفت برو کمیسیون فقط یه سوال از اطرافیانتون کسی مث من بوده که بفرستن کمیسیون زیادی سخت میگیرن بنظرتون با عینکم راه میام فقط ردم نکنن آرزو هام پرپر میشن
اها خیلی ممنون حالا بعد اینکه واسم عینک نوشتن بازم میفرستن پیش اون یارو خیلی سختگیر بود به خودشم گفتم عصبانی شد کلا تند حرف میزد همشم اون ریز هارو بهم میگفت بگو