2777
2789
عنوان

ببخشین یه سوال داشتم

144 بازدید | 17 پست

من امروز صب رفتم تو آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم بعدش برا معاینه چشم پزشکی رفتم اونجا من اون علامتارو هر چی بود اشتباه گفتم از شانس بدم دیشب کلا نخوابیده بودم عینکی هم نیستم حالا فرستاد پیش کمیسیون بغلشم نوشته از ناحیه چشم دارای مشکله بنظرتون ردم میکنن یا عینک مینویسن واسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در این حد چشمات خسته بود🤯خب شاید واقعا چشمات ضعیفه وگرنه که شرایط رو براش توضیح می‌دادی و یه وقت دیگه می‌گرفتی 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یعنی در این حد چشمات خسته بود🤯خب شاید واقعا چشمات ضعیفه وگرنه که شرایط رو براش توضیح می‌دادی و یه و ...

من دیشب پست بودم نخوابیده بودم ولی بهش نگفتم

من دیشب پست بودم نخوابیده بودم ولی بهش نگفتم

خب به دکتر بگید و یه وقت دیگه بگیرید 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خودت برو چشم پزشکی اگه عینک داد که هیچی وگرنه نامه ببر خوبه

نامه داد گفت برو کمیسیون فقط یه سوال از اطرافیانتون کسی مث من بوده که بفرستن کمیسیون زیادی سخت میگیرن بنظرتون با عینکم راه میام فقط ردم نکنن آرزو هام پرپر میشن

نامه داد گفت برو کمیسیون فقط یه سوال از اطرافیانتون کسی مث من بوده که بفرستن کمیسیون زیادی سخت میگیر ...

کسیو  یه خاطر چشم رزد  نمیکنن فوقش میگن عینک بزن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
کسیو یه خاطر چشم رزد نمیکنن فوقش میگن عینک بزن

اها خیلی ممنون حالا بعد اینکه واسم عینک نوشتن بازم میفرستن پیش اون یارو خیلی سختگیر بود به خودشم گفتم عصبانی شد کلا تند حرف میزد همشم اون ریز هارو بهم میگفت بگو