2777
2789

اصلا راضی نبودم ولی نمره قبولی رو میارم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 

تجربی خیلی خوب بود

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ببخش وسط تاپیکت بچه ها کاشت داشته‌باشیم گیر میدن برای امتحان ها؟

نه گیری نمیدن تازه از خیلیا با لباس شخصی و آرایش کرده و مو رنگ کرده اومدن امتحان دادن.....من مونده بودم چطوری راهشون دادن واقعا؟!

من انسانیممنم قبول میشم ولی اگه خیلی کلمه کیلیدی بخواد من اونجوری ننوشتم ولی مفهومو رسوندم

اره منم مفهوم رو رسوندم خدا کنه گیر تصحیح گر سختگیری نیوفتیم که بر باد میریم.....

اره منم مفهوم رو رسوندم خدا کنه گیر تصحیح گر سختگیری نیوفتیم که بر باد میریم.....

اره والا

ببین لامصب کلمه کیدی میخواد ازت

من خیلی خونده بودم ولی نمدونم چرا

سوالا رو بلد بودما اما نمیدونستم چجوری بنویسن قبول کنن

اره والاببین لامصب کلمه کیدی میخواد ازتمن خیلی خونده بودم ولی نمدونم چراسوالا رو بلد بودما اما نمیدو ...

خیلی ظلمه که اینجوری مفهومی بپیچونن و بعد ازت میخوان طبق کلید باشه...