2777
2789
من خودمم بزرگسالان بودم بخاطر تجدیدی که داشتم ولی کلا بحث دروس نهایی جداس شاید اون درسی که میگی غیر ...

عزیزم‌لطفا بیشتر راهنماییم کن

من شیمی ثبت نام کردم چون شیمی رو پاس نشدم

الان چکار کنم؟ از کجا کارتمو باید بگیرم؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
کسب روزی حلال تو کتاب عنوان زده بعد زیرش پاراگراف نوشته باید اونو مینوشتی کامل؟

نه هنوز کتاب و دوباره بررسی نکردم ولی جوری بود که وسط یه پارگراف مخفی شده بود یا جزئی از پارگراف باشه ولی واقعا من یادم نمیاد همچین چیزی 😂

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌لطفا بیشتر راهنماییم کنمن شیمی ثبت نام کردم چون شیمی رو پاس نشدمالان چکار کنم؟ از کجا کارتمو ب ...

تونستی بقیه دروس دوازدهم رو ترمیم بزنی؟

به من گفتم چون دیپلم نداری نمیشه که😐

من ریاضی پاس نشدم 

کارتتم باید از خود مدرسه بگیری 

مستمر بهت بیست میدن ۳ هم بگیری پاسی 

دینی جوریه که از خودتم بنویسی درست باشه نمره میدن، پارسال یازدهم دینی نخوندم از خودم نوشتم هجده شدم 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

تونستی بقیه دروس دوازدهم رو ترمیم بزنی؟به من گفتم چون دیپلم نداری نمیشه که😐من ریاضی پاس نشدم کارتتم ...

من ترمیم نزدم ولی گفته بودن میشه

عزیزم از مدرسه بزرگسالان باید کارتمو بگیرم؟

خیلی گند اخلاقن برا همین میخوام مطمعن شم بعد حضوری برم برا دریافت کارت ازشون

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دینی جوریه که از خودتم بنویسی درست باشه نمره میدن، پارسال یازدهم دینی نخوندم از خودم نوشتم هجده شدم

امیدوارم اینطور باشه 🥺

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
من ترمیم نزدم ولی گفته بودن میشهعزیزم از مدرسه بزرگسالان باید کارتمو بگیرم؟خیلی گند اخلاقن برا همین ...

نه نمیشه ترمیم منم نتونستم بزنم 

کنکور ثبت نام کردی؟اگه اره باید از خود مدرسه بگیری 

اگر نه از مای مدیو