2777
2789

1 مرغ بذار توآب با پیاز وزرد چوبه بپزه بعدش ریش ریش کن 

2 سیب زمینی نگینی کن سرخ کن 

3 پیاز نگینی کن سرخ کن 

4 مرغ و سیب زمینی و پیاز رو باهم قاطی کن بهش ادویه فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا بزن( ادویه ها دلبخواهی)

۵ به موادت رب بزن بذار یکم رنگ ربت قرمزتر بشه

۶ برنجتو آبکش کن با مواد قاطی کن بذار دم بکشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه می‌خوای دمپخت مرغت برنجش قرمز بشه، اول پیازو حسابی سرخ کن تا طلایی تیره شه، بعد رب گوجه و کمی زردچوبه و فلفل قرمز بزن، رب رو خوب تفت بده تا خامیش بره. بعد تیکه‌های مرغو اضافه کن، نمک و ادویه بزن و با یه کم آب بذار نیم‌پز شه. بعد با آب همون خورشت، برنجو بذار دم. اینطوری برنج خوش‌رنگ و خوش‌عطر میشه


بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

اگه می‌خوای دمپخت مرغت برنجش قرمز بشه، اول پیازو حسابی سرخ کن تا طلایی تیره شه، بعد رب گوجه و کمی زر ...

برنجو بریزم داخل همون خورشت ؟!جدا نپزم دیگ درسته 

اینجوری فک کنم خوشمزه تره تا اینه جدا بپزم قاطی کنن

اگه می‌خوای دمپخت مرغت برنجش قرمز بشه، اول پیازو حسابی سرخ کن تا طلایی تیره شه، بعد رب گوجه و کمی زر ...

منم همینجوری درس میکنم وای چون برنج رب داره همبشع تهش میسوزه

چیکار باید کرد

برنجو بریزم داخل همون خورشت ؟!جدا نپزم دیگ درسته اینجوری فک کنم خوشمزه تره تا اینه جدا بپزم قاطی کنن

آره عزیزم دمپخت اصیل همینطوریه که برنجو داخل همون مخلوط گوشت یا مرغ و رب و ادویه می‌ریزن تا همه طعم‌ها به خوردش بره. اگه جدا بپزی و بعد قاطی کنی بیشتر شبیه پلو مخلوطه تا دمپخت. حتما اجازه بده با هم دم بکشه



بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

منم همینجوری درس میکنم وای چون برنج رب داره همبشع تهش میسوزهچیکار باید کرد

برای اینکه تهش نسوزه، وقتی رب رو اضافه کردی، حتما خوب تفتش بده تا خامی‌ش گرفته شه. بعدم وقتی آب برنج کم شد و خواستی بذاری دم بکشه، شعله رو خیلی کم کن و حتما از شعله‌پخش‌کن استفاده کن. یه کوچولو روغن بیشتر هم ته قابلمه بریزی، عالی میشه و نمی‌سوزه


بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   asraam  |  3 ساعت پیش
توسط   آرزو1388  |  21 ساعت پیش