2777
2789
عنوان

قبول دارید

166 بازدید | 23 پست

ایران ب این بزرگی هممون تو خونه ۵۰ تا نهایتا ۱۰۰متری آپارتمانی میشینیم 

کلی بیابون ک استفاده نمیشن چی میشد هرخونه ۵۰۰متر بود بیابونا استفاده میشدن  وما زندونی نبودیم‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما وسط شهریم برق ندارن خنکش کنیم، اب و گازم که یه وقتا یسری جاهای معمولی قطع میشه، ساختمون های وسط شهر پوسیده نو سازی نمیکنن، اون وقت وسط بیابون رو چطوری قابل سکونت کنن؟

در خصوص توسعه شهری احتمالا چیزی نمیدونی عزیزم امکانات رسانی و برق و آب و گاز و تامین امنیت تو مساحت های بزرگ خیلی سخت میشه دسترسی به خدمات مثل بیمارستان و مدرسه همینطور 

بیابون رو کی برات آب و برق و گاز بکشههزینه هاش کمرشکن میشهشهر جایی هس ک آب وآبادانی اونجا باشه

ببخشید ولی اگر انقدر گاز و نفت و آب و برق به کشور های دیگه ندیم شاید بتونیم اونجا هم درست کنیم

ببخشید ولی پول تامین برق ملت هم آنقدر کمر شکنه که روزی ۴ ساعت قطعش کنن؟

کاربری دست دو نفره

بیابون حالا بماند ولی تو همین شهرم اگر مدیریت و فکر درستی باشه و دروس درست و حسابی تو دانشگاهها به کسانی که در این زمینه تحصیلات میکنن داده بشه میشه معماریهای بهتری داشت مثل فرهنگ گذشته مون اصیل و سالم و زیبا

نه اینکه هر کی صدمترم زمین که گیرش میاد فورا یه هر صورتی یه چند طبقه تنگ بوگندو از توش درمیاره و اپارتمان نشینی اینجوری تحمیل میشه به بقیه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

زمین رایگان واگذار کنن ملت خودشون میسازن یه زیرساخت با دولت میفته 

مساله اینه که نمیخوان ......

شهر رو وسط بیابون که نمی‌سازن ادامه بافت شهری رو گسترش میدن

و  یک شهر باید دو بافت داشته باشه 

آپارتمانی 

ویلایی 

الان همه چیز درهمه 

بخوای هم نمیتونی حیاط،دار بسازی همه بهت اشراف دارن 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .