2777
2789
همون لاک اسکرین نشون داد وقتی دستم رو دوربین نبود باز شد وقتی دستم رو دوربین بود پترن اومد

ینی بلافاصله پترن اومد؟ 

پس اون صفحه ای که من دیدم اختمالا چیز دیگه رو‌فعال کردن رو گوشی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم گوشیت قفل باشهدستت کامل روی دوربین گوشی باشه و بخوای باز کنی چه صفحه ای میاد؟؟؟

صفحه قفل زود میاد انگلیسی رمز گذاشتم

اسی تو چند گوشیتو گرفتی 

من عید نوروز که دلار ۱۰۳ بود گرفتم ۱۰۰ میلیون احساس میکنم خیلی گرفتم 

همه چیش اوکیه ولی از لحاض قیمتش حقیقت پشیمونم

...
صفحه قفل زود میاد انگلیسی رمز گذاشتماسی تو چند گوشیتو گرفتی من عید نوروز که دلار ۱۰۳ بود گرفتم ۱۰۰ م ...

من والا گوشی خودم نیست کارم مچ گیری بود که متاسفانه فک کنم مچم گرفته شده 

ینی ممکنه چون گوشی دستته چهرتو تشخیص داده باشه ؟ اگه رو‌زمین بذاری همین حرکتو بزنی چی؟ 

این صفحه کوفتی چی بود برای من بالا اومد مردم از استرس 

میگم از این برنامه ها نباشه که نشون میده یکی خواسته وارد گوشی بشه؟؟

و اینکه قیمتشم اوکی بوده عزیزم همین قدره

بله بلافاصله

ممنون عزیزم خیلی خیلی لطف کردی در حقم 

هرچند که من ترس عالم افتاده تو‌جونم که اون صفحه ای که اومد برای چی بود😂و هنوزم نفهمیدم

ولی ممنون از لطف و محبت شما خیر ببینید

من والا گوشی خودم نیست کارم مچ گیری بود که متاسفانه فک کنم مچم گرفته شده ینی ممکنه چون گوشی دستته چه ...

ن فک نکنم بفهمه که دست زدی به گوشی چون بزاری رو زمین هم لمسش فعال میشه پس خیالت واقعا راحت باشه

...
ن فک نکنم بفهمه که دست زدی به گوشی چون بزاری رو زمین هم لمسش فعال میشه پس خیالت واقعا راحت باشه

اخه این نرفت تو حالت پترن و‌الگو‌زدن

یه صفحه ای میومد که توش چندتا نقطه و‌خط و‌ایکون قفل بود

به نظرت چی بوده 

من خیلی ترسیدم

شما اس بیست و‌ پنجی؟

اخه این نرفت تو حالت پترن و‌الگو‌زدنیه صفحه ای میومد که توش چندتا نقطه و‌خط و‌ایکون قفل بودبه نظرت چ ...

اس ۲۴ ام

لابد خودش برای امنیت بیشتر گوشیش همچین چیزی فعال کرده ولی متوجه نمیشه

...