2777
2789
عنوان

دوستای وارد ب تل خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 56 پست

عزیزم شایدم کسی اومده تل نصب کنه  اشتباه شماره خودشو پس و پیش زده اسش برا شما اومده. توجه نکن فقط این اس و پاک کن دست کسی نیافته.  تو نشست های فعالم برو   اگ  اسم گوشی کسی دیگ بود خاتمه بده

اگ میخای  هک نشی یرو تو  تنظیمات بعد حریم خصوصی بعد  گذرواژه دوم  ی گذر واژه بده ک یادت نره چون دیگ  بازبینی نمیشه. 

دیگ هر کی این کدم داشته باشه بدون گذرواژه نمیتونه ب تلگرامت دسرسی داشته باشه

دقیقا امشب برای منم یه کد اومد..از سر شب فکرمو مشغول کرده..اخه کسی این شمارمو نداره😕

هر کسی میتونه هر شماره ای رو الکی تو تلگرامش بژنه.بعد از روی عکسش تو تله گرام متوجه شه خانم هستید یا آقا.بعد شماره  تون رو وارد کنه که براتون کد بیاد.

من آقا هستم.متاهل.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

م یتونید برای اینکه خیالتون راحت تر شه.قسمت تنظیمات امنیتش رو بیشتر کنید.ینی به غیر اون کدی که تله گ ...

چطور

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
مطمینی اخه میدونم همسرم ک نیست فکرم پی کسی نیست ممکن یکی اشتبا شماره رو زده یا نمیدونسته شماره کد بر ...

اگه به غیر از تلگرا که دارید اگر اپگرام  یاموبوگرام نصب کنی هم باز براتون کد می فرستن به شمارتون

این پایینی ها احتمال چندبار قبلا تل روحذف کردین ازاول نصب کردین هک نیست پاک کنید

من دوسه بار با لب تاپ رفتم اره

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
خودتون قبلا با لبتاب تل گرام نصب کردین بااین شماره؟

بله