2777
2789
عنوان

نیاز به کار دارم توروخدا

618 بازدید | 46 پست

چه کاری انجام بدم مشغول شم که پول دربیارم؟

می‌ترسم این آگهی های دیوار رو برم و مشغول شم بعد حقوقمو ندن.

تو خونه چی ؟ کار در منزل

یا بلاگری بدون چهره تو زمینه تحصیلات بنظرتون موفقه؟

نیاز شدید ب پول دارم

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای خیلی سریع به درامد برسی و تمام فکرت به پوله تو بلاگری موفق نمیشی

عزیزم خیلی سریع می‌خوام ولی در حد ماهانه معقول

ک بتونم خرج خودمو بدم. تازه قناعت کار ام

اول اینکه همین اول یه چیزی بگم حواستو جمع کن به هیچ عنوان به کار در منزل های دیوار اعتماد نکن ، یه جوری حرف میزنن قسم آیه و پیامبر رو میخورن و ازت پول میگیرن بعدشم بلاک و تمام 

بعدش برای شروع برو تو کارگاه های زنونه کار کن که همه خانم هستن مثل شابلون زنی یا بسته بندی مواد غذایی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
از یه جایی باید شروع کنی خب مثلا فروشگاه های بزرگ هایپر ها از صندوقداری و فروشندگی معمولا نیرو میخوا ...

بعد بنظرت حقوقمو میدن؟

قرارداد می‌بندن؟ چطوریاس؟

از یه جایی باید شروع کنی خب مثلا فروشگاه های بزرگ هایپر ها از صندوقداری و فروشندگی معمولا نیرو میخوا ...

آره می‌خوام شروع کنم ولی نمی‌دونم کجا

تابستون ام رو می‌خوام کار کنم پول درارم نیاز دارم

اول اینکه همین اول یه چیزی بگم حواستو جمع کن به هیچ عنوان به کار در منزل های دیوار اعتماد نکن ، یه ج ...

این محیط های زنانه که گفتی مثال زدی رو ندیدم تاحالا تو آگهی ها

مرسی از راهنماییت گلم

چرا ندن من خودم دانشجویی حتی کارورزی رایگان هم کار‌ کردم سابقه و یادگیری خیلی مهمه

میترسم ندن. مخصوصا اگر بفهمن برا پول نیاز دارم

تازه یکسری ها سفته ضمانت میگیرند