2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دلم خواست جای شما بودم ۲۲سالمه دانشگام تموم شده ولی دلم لک میزنه برگردم مدرسه شیطونی کنم و شبای امتحان تا صبح بیدار بمونم،الان ترم اخره بخش دوم کتاب مهم تره و قطعا نمره بیشتری داره همونارو قشمتای مهمشو مرور کن موفق باشی قشنگ من

وای دلم خواست جای شما بودم ۲۲سالمه دانشگام تموم شده ولی دلم لک میزنه برگردم مدرسه شیطونی کنم و شبای ...

اخ دستت رو سرم الاهی منم یروز بیام نینی سابت بگم کاش جای اینایی ک امتحان دارن بودم😭😂

چشمم مرسیی

اخ دستت رو سرم الاهی منم یروز بیام نینی سابت بگم کاش جای اینایی ک امتحان دارن بودم😭😂چشمم مرسیی

چشم به هم بزنی میگذره بخدا من حاضرم یروز برگردم فقط به مدرسه، سال چندمی؟ اگه سال اخری که نه ولی اگه هنوز مدرست ادامه داره تاااا میتونی شیطونی کن هم روحیت عالیه😂 هم کلیییی خاطره قشنگ میشه برای ایندت و ذوق میکنی که لذت بردی اونموقع از شیطنتت چون اینده هیچی جز غرق شدن تو کار و سختی و به فکر پول بودن نداره قشنگم

پس تا سنت کمه حسابی لذت ببر و یه نصیحت که یه رشته ای رو خیلی حرفه ای دنبال کن🩷موفق باشی جیگرم