2777
2789
عنوان

شرایط مالی پدرم زیاد مناسب نیست خب

334 بازدید | 23 پست

سوپر مارکت داره ی ماشین و خونه مث خیلیا

اما شرایط مالی مادرم خیلی خوبه وقتی بچه بودم چدا شدن همسر مادرم کارخونه داره

از این ها گذشته من تنها مجرد خانواده هستم

و‌دوتا داداش ناتنی هام ک از پدرم هستن

من عاشق داداشم هستم کلاس پنجمه نگران ایندشم شب و روز فکر میکنم امیدوارم ی همسر خیلی ثروتمند گیرم بیاد بتونم همه کاری کنم براش و چیزی تو دلشون نذارم

نگاش میکنم دلم برای پدرم و بچه هاش میسوزه خدایا نصفه شبی دلم گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشات بزرگ میشن درس میخونن تلاش میکنن ادمای موفقی میشن

و خودشون پول درمیارن

اصلا نگران نباش فقط تشویقشون کن و براشون رویا بافی کن 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نمیشه بامامانت صحبت کنی که یه پولی بهش قرض بده؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

داداشات بزرگ میشن درس میخونن تلاش میکنن ادمای موفقی میشنو خودشون پول درمیارناصلا نگران نباش فقط تشوی ...

درحد توانم کنارشونم هرچی میخوان در توانم باشه براشون فراهم میکنم با اینکه ناتنیه ولی از بچگی عشق من بوده  نمیتونم بی تفاوت باشم 

درحد توانم کنارشونم هرچی میخوان در توانم باشه براشون فراهم میکنم با اینکه ناتنیه ولی از بچگی عشق من ...

چرا میگی ناتنی اگه بچه ها از پدرت هستن میشن تنی اگه از مادرت بودن با شوهر دومش میشد ناتنی.

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
مامانت چه خوش شانس بوده... البته سوپر مارکتی ها هم که وضعشون بد نیست مگر اینکه مغازه ش خیلی بی مشتری ...

ی سوپر مارکت تو شهرستانه در حد امور روز مره خداروشکر میگذره همین ک خونه داره جای شکره من نگرانم شهرستانن داداشام دلم میخواد پیشرفت کنن اینده خوبی داشته باشن 

درحد توانم کنارشونم هرچی میخوان در توانم باشه براشون فراهم میکنم با اینکه ناتنیه ولی از بچگی عشق من ...

بی تفاوت نباش

کمکشون کن ولی اینکه همش ناراحت باشی چیزیو درست نمیکنه

بهشون دنبال کردن اهداف و درس خوندن یاد بده

بهشون روحیه بده

قصه زندگی اوناییو بگو که خودشون برای خودشون ساختن

بهشون اعتماد به نفس بدع یادشون بده پول همه چیز نیست و دراوردنش کاری نداره

گاهی همه چیز فقط پول نیست میشه از راهای دیگم به عزیزامون کمک کنیم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه