2777
2789

بچها دارم میمیرم از غم ، چقدر من دلم واسه خودم سوخت ، دورم زد منی ک بهترین بودم ، هیچی براش کم نزاشتم

پاشد رفت همایش ماشین 

همون موقع که هنوز خبری ازش نبود من از دل شوره و نگرانی داشتم می‌میردم بعد این پی خوش خوشانش بود بعد از چند ماه تو رابطه من اولین بار بهش ویس دادم صبح جمعه ، و با اینکه از اون موقع داره دم دیقه استوری جدیدی میزاره پیام منو سین نکرده ، من کلی وقت گذاشتم براش کلی زحمت کشیدم سر این خیلی چیزا رو از دست دادم و استوری ک گذاشته یه دختره نسشته جلو هی جیغ میکشه دس میزنه با جاز دادنش ، بچها من دارم دق میکنم، به نظرتون یه موقع پیام داد حتی اگه سه دوز دیگه باشه من چی باید واکنش بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرا خیانت میکنن چه انتظارتی داری خواهرررر 

ولی حیف ناراحت نشی هاااا بسوزونششش انتقام بگیر از عنتر خان

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
یا خداحافظی خوشحالش کن

نمیشه ، من اصلا اهل این کارا نبودم ، اما با این یارو لب هم گرفتم حالا که تا اینجا که واسه من چیز عادی نیست پیش رفته باید تا تهش پیش بره ختی اگه آدم خرابی باشه ، من سزاوار این سختی تو زندگی مشترک باید باشم بخاطر کاری ک کردم

وای بچها من حجم بسیاری از غم رو دارم تحمل میکنم 💔

به خاطر یه اشغال بابا توبه کن دلت آروم بشه بعدشممممم خ***ایه فنگش کن بی فانوسسس رو

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
به خاطر یه اشغال بابا توبه کن دلت آروم بشه بعدشممممم خ***ایه فنگش کن بی فانوسسس رو

اصن اشکام بند نمیاد ، من آرزوم تو دنیا این بود ک مادر بشم حالا چطور میتونم یه بچه داشته باشم از سینه ایی شیر بخوره که قبلاً جر پدرش یکی دیگه اونو دیده؟ 

نمیشه ، من اصلا اهل این کارا نبودم ، اما با این یارو لب هم گرفتم حالا که تا اینجا که واسه من چیز عاد ...

بیخشیدا با این حرفت دلم خاست بزنمت

دختر خوب خدا مگه بهت عقل نداده؟ داده که استفاده کنی

حتی ازدواج دائم هم لازم باشه راهکار طلاق دادن بهت

حالا یه خطایی کرذی باید همه عمرت تباه شه؟ 

پشیمونی توبه کن دیگه ازینمارا نکن خداهم میبخشتت 

تو لایق چیزی هستی که انتخاب کنی

حماقت نکن 

تویی که تاحالا با کسی نبودی لیاقتت کسی ک با دختر ذیگ استوری بذاره نیست

همسایمونم هست از طرفی تاحالا دیدی کسی به اندازه من بدبخت باشه؟

اره برو خداتو شکر کن داری یه مدفوع قهویی رنگو الکی گنده میکنی اگه لاشی نبود خیانت نمیکرد از این آدم نه رابطه نه تعهد نه هیچی در نمیاد به دردتت نمیخوره جونیتو تلفففف نکن بیبینننن کی گفتمتتتت