2777
2789
عنوان

چجوری ساقی رو به پلیس لو بدیم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 45 پست
آخه زن تنهام اینجا زندگی میکنم ...

نمیدونم والا 

میترسم تشویقت کنم بری کاری کنی بعد بفهمن کار تو بوده برات بد شه 

تو کلاه خودتو سفت بچسب باد نبره 

آسه برو آسه بیا احتیاط کن کاری به کار کسی نداشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه واست ایجاد مزاحمت شده یا باعث  سلب آسایش شدن یا بی ملاحظه هستن داستانش فرق میکنه 

تازه لو هم بدی اولا که قاضی باید حکم ورود به منزل صادر کنه بعدشم قکر میکنی بعدش چی میشه هیچی یه جریمه میکنن چند تا شلاق بعد آزاد میش 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

ببین پلیس میاد یه چند روز میبرنشون دوباره ازاد میکنن ایرانه دیگه خیلی عادی شده👍☺

همسایه معتاده مواد و گوشی دزدی کرفتن بردنش بعد ۴  ۵ ساعت اومد خونش

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز

ترجیحا چون من ادم ترسویی ام نمیگم چون بعدا همچین ادمایی پای کینه و کینه توزی رو باز میکنن به زندگیت....ولی حالا دفاع نمیکنما در کل میگم بنظرم مشروب چیزی نیست که بخوای گزارش بدی اگه مواد باشه یه چیزی

تورو خدا ؟ زنگ بزنم یعنی ؟

آره عزیزم منطقه ما سه نفر بودن که دوتاشون ۵ سال حبس گرفتن و یکیشونم ۵۰۰ میل جریمه حتما گزارش را به پلیس بده حتی تلفنی همچین آدمایی واقعااا خطرناکن