2777
2789
عنوان

چجوری ساقی رو به پلیس لو بدیم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 45 پست

اونای که میگن (به توچه) واقعا نمیفهمم یعنی آینده اون نوجوان و اون جونی که از بی تجربگی میره سمت مشروب و مواد براتون مهم نیست ولی اون شخصی که مواد میفروشه زندگی خیلی از خانواده ها از بین میبره براتون مهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپارتمان روبروی ما هستن بخدا از این گولاخ ها میرن و میان میترسم اینجا تنها زندگی میکنم و از شوهر ساب ...

بخدا من هیچ بدی یا کار بی ناموسیی ازین ساقیا ندیدم

یکی هس همسایمونه ساقیه

یعنی درسته چیز میز میفروشه ولی

هیچ بدیی ازش ندیدم

تا خودشون نیان بگن فلان چیزو میخوایم

ک الکی نمیگه بخر ببر یا رایگان نمیده..

حالا خواهر بی احترامیی کردن

کاریت کردن بد نگات کردن

چیکارت کردن ک هم آبروی اونارو ببری

هم در و همسایها فک کنن با شما در ارتباط بوده

بیصدا زندگیتونو ادامه بدین مثل دیروز..

اونای که میگن (به توچه) واقعا نمیفهمم یعنی آینده اون نوجوان و اون جونی که از بی تجربگی میره سمت مشرو ...

بعدشم من ی زن تنها با بدبختی این خونه رو خریدم حالا محیط داره اینجوری افتضاح میشه 

من زنگ بزنم واقعا پیگیری نمیکنن ؟

اونای که میگن (به توچه) واقعا نمیفهمم یعنی آینده اون نوجوان و اون جونی که از بی تجربگی میره سمت مشرو ...

عزیزدلم بزور ک نمیدن

برایه مثال من با خواست خودم میرم میخرم

بزور ک نمیدن؛میدن؟

آخه زن تنهام اینجا زندگی میکنم ...

میخوای گزارش بده  زنگ بزن ولی بنظرم خنک کردن خودمنه اخه پلیسام که کاری نمیکنن  انقدر باید پیگیر شی تا مامور بفرستنو فلان.. ولی حالا تلاشتو بکن بالاخره شبا ممکنه خطرناک باشه ما که شبا بیرون نمیریم و اینکه این همسایه هامون که گفتم همرو میشناسیم کاری نمیکنن ولی واسه شما ممکنه خطرناک باشه

بعدشم من ی زن تنها با بدبختی این خونه رو خریدم حالا محیط داره اینجوری افتضاح میشه من زنگ بزنم واقعا ...

اگه مزاحمتی ایجاد کردن میتونی بابت مزاحمتشون شکایت کنی و چون شاکی خصوصی محسوب میشی پیگیر میشن ولی بابت مزاحمت یا باید شاهد داشته باشی یا دوربین مداربسته چک کنن،در غیر این صورت تهش چند روز بازداشت و تمام،اگه کل ساختمان هم مشکل دارن همه با هم استشهاد جمع کنین و بعد برید کلانتری پیگیری کنین اینجوری شاید به نتیجه دلخواهت برسی