dokhtartork81 مدیر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3839 عنوان قهوه خوردم خوابم نمیاد | مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 62 پست بچه ها چیکار کنم اثرش بره از یه طرفم معدم درد میکنه حس گرسنگی دارم ولی گشنم نیس خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز 1404/02/28 | 02:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtartork81 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3839 صبح قهوه خوردم بعدازظهر خوابیدم تا تقریبا 8شب آرزومه ظهرا بی دغدغه بخوابم ولی خوابم کمه صبحم خوردم بیشتر فک کنم از همینه کع دوبار خوردم خوابم نمیاد خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5823 آرزومه ظهرا بی دغدغه بخوابم ولی خوابم کمه صبحم خوردم بیشتر فک کنم از همینه کع دوبار خوردم خوابم نمیا ... سعی کن بخوابی چون صبح کسل و عصبی میشی منم الان همش خمیازه میکشم شوهرم شیفت شب امشب و گرنه تا حالا خوابیده بودم
amiirkhaaan عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 1904 سلام توامتحان قبول میشم؟ سلام اره حس خوبی دارم من پر از گناهم ولی ملتمس درگاهتم . 🌹
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7340 یادش بخیر قرص کافئین خوردم نخوابم جلوی تلوزیون در حال فیلم دیدن خوابم برد قهوه ک دیگه هیچ اثری روم نمیزاره 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
dokhtartork81 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3839 سعی کن بخوابی چون صبح کسل و عصبی میشی منم الان همش خمیازه میکشم شوهرم شیفت شب امشب و گرنه تا حالا خو ... اره همین الان عصابم خورده صبح نمیتونم پا شم خمیازمم نمیاد چشامم خسته نیس ای خدااااا خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5823 اره همین الان عصابم خورده صبح نمیتونم پا شم خمیازمم نمیاد چشامم خسته نیس ای خدااااا اگه شیر تو خونه داری گرم کن بخور خوابت میره بعد
dokhtartork81 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3839 یادش بخیر قرص کافئین خوردم نخوابم جلوی تلوزیون در حال فیلم دیدن خوابم برد قهوه ک دیگه هیچ اثری روم ن ... خوشبحالت واقعا من در حسرت یه خواب ارومم مثلا ۱۲ شب تا سرم رف رو بالش بخوابم فکر و خیال نکنم خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
tahamamanee عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 2719 اره همین الان عصابم خورده صبح نمیتونم پا شم خمیازمم نمیاد چشامم خسته نیس ای خدااااا اخه قبل خواب چرا قهوه میخوری؟؟؟
dokhtartork81 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3839 اخه قبل خواب چرا قهوه میخوری؟؟؟ شوهرم خواس گفتم برا خودمم بریزم خستم خوابم میبره اثر نمیکنه ولی برعکس شد🤣🤣 خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7340 خوشبحالت واقعا من در حسرت یه خواب ارومم مثلا ۱۲ شب تا سرم رف رو بالش بخوابم فکر و خیال نکنم من خوابم زیاده همش دلم میخواد بخوابم چون افسردم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
dokhtartork81 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3839 اگه شیر تو خونه داری گرم کن بخور خوابت میره بعد از شانسم هیچی تو خونه نیس شیر همیشه میمونه فاسد میشه الان شیر هس نه دوغ خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5823 از شانسم هیچی تو خونه نیس شیر همیشه میمونه فاسد میشه الان شیر هس نه دوغ قرص خواب
dokhtartork81 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3839 من خوابم زیاده همش دلم میخواد بخوابم چون افسردم منم هستم تا حدودی هیچی خوشحالم نمیکنه ولی خوابم راحت نیس با یه صدا بیدار میشم شبم که لینطوریه خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز