دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی جباری که در مورد خدا گفته میشه یعنی جبران کننده
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
، به معنای جبران کننده، مرمت کننده و سرپرست است. این نام، به معنای اینکه خداوند، کمبودها و شکستگی ها را جبران می کند، آسیب ها را مرمت می کند و به امور مردم رسیدگی می کند، اطلاق می شود.
نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
نه نه،این جبار با اونی که شما میگی فرق داره این جبار یعنی با جلال و جبروت برای بنده هاش
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
از دیگر معانی نام خداوند (جبار) این است که او به امور مردم رسیدگی میکند و به آنها سر و سامان میبخشد. او سرپرستی بندگانش را برعهده گرفته و برای آنها وسیلههای راحتی زندگی و دستیابی به روزی را فراهم آورده است جبار . از (جَبَرَ) به بی نیاز کننده نیازمندان و اصلاح کننده شکستگیها برگرفته شده.
هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤