2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوالمن هر روز زیارت عاشورا میخونمبعد الان بخوام این چله بردارم باید روز۲بار بخونم یعنی؟؟

بنظرم اگه همینجوری میخوندی، از فردا همون یه بار رو به نیت چله بخون چهل روز

زیارت عاشورا سنگینه زیاد تکرار نکن و صدقه بده هرروز

بنظرم اگه همینجوری میخوندی، از فردا همون یه بار رو به نیت چله بخون چهل روززیارت عاشورا سنگینه زیاد ت ...

جدی؟؟؟من نمیدونستم

دوهفته پیش بود نذر کردم هر روز بخونم تا اخر عمر🙃

حالا چیکار کنم؟اصن نذر و نیتم درست بوده؟

یه سوالمن هر روز زیارت عاشورا میخونمبعد الان بخوام این چله بردارم باید روز۲بار بخونم یعنی؟؟

نه فقط نیت کنید و به امام زمان این ۴۰ روز رو تقدیم کنید از طرف امام حسین

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

نه فقط نیت کنید و به امام زمان این ۴۰ روز رو تقدیم کنید از طرف امام حسین

شما اطلاعی دارین بتونید جواب این سوال منو بدین

من دو هفته پیش یه مشکلی داشتم که دیگه بعد سالها امانم بریده بود

بعد گفتم حل بشه تا همیشه روزانه۱۱۰استغفرالله،۱۱۰صلوات هدیه به مادر امام زمان و هر روز زیارت عاشورا هدیه به علی اصغر میخونم

خداروشکر مشکلم روبه حل شدنه

جدی؟؟؟من نمیدونستمدوهفته پیش بود نذر کردم هر روز بخونم تا اخر عمر🙃حالا چیکار کنم؟اصن نذر و نیتم درس ...

منم از نظرات دیگران خوندم که اکثرا میگن چون لعن و نفرین زیاد داره سنگینی داره و هر سری باید یه نیت امام زمان صدقه بذارین.

از یه آدم متخصص این امور بپرسین بهتره ولی نظر شخصی من اینه که همون نذرتونو با خوندن روزانه قرآن ادامه بدین،یه صدقه هم بذارین کنار .