2777
2789

رفلاکس پنهان داره تقریبا دوماهه با شیر قهر کرده ۵ تا متخصص بردم هیچ کدوم نتونستن کاری براش بکنن اخریه گفت از شیر ناامید شو و غذای کمکی رو شروع کن 

دخترم روزا غذا میخوره ولی خب شبا که گرسنشه نمیدونم چی بدم 

دیشب یکی گفت شربت شیره انگور بده اصلا نخورد...

میشه بیسکوییت مادر بهش بدم شبا ؟خیلی دوست داره

الهی بگردم نینی کوچولو🥹 من تجربه ندارم متاسفانه ولی اینم به غصه هام اضافه شد😅

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا غصه هات فداتشم.؟من که دیگه انقدر غصه خوردم تو این دوماه پیر شدم😅

چون حاملم فردا میخوام برم تشکیل قلب این اصلی ترین غصمه

دومی اینکه دوستم بچشو سقط کرده چون آب دور مغزش زیاد بوده اونم یه غصه دیگه تا برم آنومالی

بعدشم ک زایمان 

بعدشم خود بچه

خلاصه این غصه ها ادامه دارد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس نگران نباش این حالت تهوع یعنی قلب کوچولوش داره میتپه فردا که شنیدی اشک از چشات جاری میشه

ای خدا🥹🥹🥲💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام اول اینکه ان شاالله گل دخترت خوب میشه نگران نباش دوم اینکه اگه دوس داره میخوره بده دیگه چاره ای نیست بهتر از گشنگی هست ولی باز با یه متخصص اطفال مشورت کن چون همون بیسکویت مادر هم یه ترکیباتی داره بعضیا میخورن ترش میکنن