آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1697 عنوان درس ده 79 بازدید | 11 پست دینی خیلی وحشتناکههههبارمش زیاده چجوری بخونم:)) همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت 1404/02/28 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایرانی۱۱۱۱۱ عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 650 سعی کن خودت از خودت سوال بپرسی بعد خوندن ببین میتونی جواب بدی یا نه. از تیترها و پاراگراف ها سوال در بیار.
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1697 همش حفظیه اسونه این که حفظیه خیلی بدهچون ساعت یک واقعا مغزم گنجایش حفظ کردن نداره همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1697 سعی کن خودت از خودت سوال بپرسی بعد خوندن ببین میتونی جواب بدی یا نه. از تیترها و پاراگراف ها سوال در ... استرس گرفتم بخدابنظرت اگر یه دور روزنامه وار در حد مفهومی بخونم چیزی یادم میمونه فردا؟🥲 همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1697 وایی دارم درس ده رو میخونم از همه درسا بدترهه همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
کنیاا عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 483 این که حفظیه خیلی بدهچون ساعت یک واقعا مغزم گنجایش حفظ کردن نداره اخه ببین اون مطالب توضیحشو لازم نیست عینا حفظ کنی ی سری تاریخا و تیتراش میاد نهایتا ی توضیح کوتاه و کلمات کلیدیروزنامه وار بخون مهماشو هایلایت کن به خاطر بسپار
آیقاش عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 550 از همه درسا بدترهه دارم مفهومی میخوام نه حفظی تو هم همین کارو کن بعد نمونه سوالاشو چشمی بخون من تا نخونمش نمیخوابم فردا هم باس زود پاشم ای خدااااا یاشاسین تمام توتلر(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1697 اخه ببین اون مطالب توضیحشو لازم نیست عینا حفظ کنی ی سری تاریخا و تیتراش میاد نهایتا ی توضیح کوتاه و ... پس یعنی همون درحد روزنامه وار بخونم اوکیه بنظرتچون من همیشه باید همه چی رو حفظ کنم این خیلی سرعت مطالعمو پایین میاره💔البته وسواس فکری هم بی تاثیر نیست همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1697 دارم مفهومی میخوام نه حفظی تو هم همین کارو کن بعد نمونه سوالاشو چشمی بخون من تا نخونمش نمیخوابم فردا ... اره منم برم همون مفهمومی بخونم چون مغزم نمیکشه حفظیامشب حتما بخوابیاهرچی خونده بودی یادت میره اگه نخوابی همه زحماتت هدر میره همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آیقاش عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 550 اره منم برم همون مفهمومی بخونم چون مغزم نمیکشه حفظیامشب حتما بخوابیاهرچی خونده بودی یادت میره اگه نخ ... آره تموم میکنم میخوابم نیم درسم مونده تو هم موفق باشی یاشاسین تمام توتلر(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤