🔴 #خام_گیاه_خواری و مضرات آن
✅قسمت دوم
💠در روايات نخوردن بيش از چهل روز گوشت مورد مذمت قرار گرفته است
می توان گفت مذمت آن از چند جهت است 👇👇
1⃣در برخي روايات علت مذمت،آثار منفي ايي است كه بر جسم و روان و اخلاق انسان مي گذارد که در روایات بالا مفصل عرض کردیم
2⃣ واكنش منفي و زیان آور در جسم و بدن انسان ايجاد مي كند ز اين روی ائمه علیهم السلام فرموده اند: حتي اگر پول نداري گوشت بخري برو قرض كن هر چهل روز يك بار گوشت بخور.
3⃣البته گاهي مذمت از نخوردن گوشت به خاطر رد افكار و عقايد نادرست و فهم و برداشت غلطي بود كه برخي از اسلام و مفهوم زهد داشتند
🔰 كساني فكر مي كردند كه با نخوردن گوشت راه زهد و پارسايي و تقرب به خدا را بهتر طي مي كنند. آنان نخوردن گوشت را يكي از مصاديق ترك دنيا و لذت هاي آن مي شمردند
🔰از اين رو رسول خدا (ص) در برابر اين طيف افراد مي فرمود: به من خبر رسيده كه برخي ها ازدواج نمي كنند و يا با همسرهاي خود نزديكي نمي كنند ،بعضي ها آرايش نمي كنند و از چيزهاي معطر استفاده نمي كنند، و برخي ها گوشت نمي خوردند تا از اين راه ها دينداري و پارسايي خود را بنمايند .
🔰 بعد فرمود: من كه پيامبر شما هستم هم با همسر خود نزديكي مي كنم، هم عطر استفاده مي كنم و هم گوشت مي خورم . اين ها سنت من است. هر كس از سنت من روي بگرداند از من نيست.
4⃣ اما دلیل چهارم و چیزی که ینده مد نظر دارم
♦️پرهیز حیوانی ، باعث تغییر فرکانس بدن انسان میشه (ما در عالم انرژی زندگی می کنیم و ماهیت ابعاد و راه ارتباطی به فرکانس ها ارتباط مستقیم دارد)
♦️و این تغییر فرکانس باعث از بین رفتن پردهای حائل بین بُعد انسانی و اجنه میشه.
♦️به عبارت دیگر باعث لطیف شدن انسان در بُعد باطنی میشه و همین لطافت و سبکی روح و .... ، به مراتبی که فرد بهش دست پیدا میکنه ، باعث میشه که روح فرد از حائل های انرژی که خداوند برای حفاظت از انسان خلق کرده عبور کرده و برخی چیزها را مشاهده کند که اصلا مناسب انسان نیست
❇️خب شاید برخی بپرسن چه ایرادی داره که این حائل های از بین بره و ما اجنه را ببینیم ؟
💢اول باید عرض کنم اجنه به خاطر حقارت باطنی که دارند همیشه به دنبال تسلط بر انسان هستن و شما اگر با این موجودات در ارتباط باشید قطعا برای تسخیر و تسلط بر شما اقدام میکنند نه خدمت و کمک به شما و این تفکر باطلی است که برخی به دنبال استفاده از قدرت این موجودات هستند
⭕️این موجودات وقتی فرکانس حفاظتی بدن شما از بین رفت به راحتی هرچه تمام تر بر افکار و اعمال و گفتار شما تسلط یافته و با نزدیک شدن به زندگی شما به دنبال نابودی شما خواهند بود
♨️پس با دست خود با رژیم های غلط غذایی امکانات نابودی خود را فراهم نکنید
مابقی مطلب به صورت ویس تقدیم میشه 👇👇👇
🔶🔶🔸🔸🔸🔸
@MTIK_KARAMI
🛑لطفا مطالب کانال را فقط با ذکر منبع منتشر کنید