2777
2789

الان از وب دیدم

موضوع از این قرار بوده وقتی نفر اول برای تعمیر چاه آب وارد آنجا میشود به علت وجود گاز داخل چاه دچار خفگی میشود نفرات بعدی که همگی نسبت فامیلی با هم داشته برای نجات جان نفرات قبلی به داخل چاه میروند که همگی قربانی می شوند.

به نوشته سایت محلی صدای کوهدشت، نفر هشتم از نیمه راه برگشت خورده بود و تنها فردی بود که از این حادثه غم انگیز نجات یافته است. عمق چاه، پنجاه متر عنوان شده است.

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نوشته سایت محلی صدای کوهدشت، نفر هشتم از نیمه راه برگشت خورده بود و تنها فردی بود که از این حادثه غم انگیز نجات یافته است. عمق چاه، پنجاه متر عنوان شده است.

کاربری دست دو نفره
خب نفر اول گیر افتاده بقیه چطوری گیر افتادند؟

نه کل عمق چاه 13متره 

من خودم اینجازندگی میکنم اون چاهوازنزدیک دیدم

دوتاشون برادربودن ساسان ویوسف یکیشون میره توچاه وقتی گیرمیوفته برادرش برای نجاتش میره بعدهم ایرج وتورج عموهای ساسان ویوسف میرن توچاه وبعدشم یاسروفرهنگی فتح الله 

نه کل عمق چاه 13متره من خودم اینجازندگی میکنم اون چاهوازنزدیک دیدمدوتاشون برادربودن ساسان ویوسف یکیش ...

ایمانی ادامه داد: افرادی که دچار حادثه شدند موتور بنزینی را تهیه و برای استحصال آب به کف چاه انتقال می‌دهند، به محض روشن کردن موتور گاز تولید می‌شود و یکی دو نفر دچار گازگرفتگی می‌شوند و به ترتیب افراد دیگر برای نجات دو شخص مذکور اقدام می‌کنند و چون از شرایط داخل چاه بی‌اطلاع بودند هرکدام دچار حادثه می‌شوند که متاسفانه در مجموع هفت نفر به خاطر گاز داخل چاه فوت می‌کنند.

وی در خصوص اینکه در برخی خبرهای اولیه سقوط کودک در چاه اطلاع‌رسانی شده بود، بیان کرد: این موضوع، فوت هشت نفر و چاه ۵۰ متری کذب محض بوده و به هیچ وجه صحت ندارد.

رئیس دادگستری کوهنانی گفت: نیاز است برای اطلاع رسانی از منابع موثق اطلاعات گرفته شود؛ نباید دقت را فدای سرعت در اطلاع‌رسانی کرد.

کاربری دست دو نفره