2777
2789

یه درس خواندن من فقط  با کلی استرس

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا😭

از استرسی که دارم پاهام اینا سست شده دوازدهما همشون دارن تاپیک میزنن من فکر کردم برا ما هم فرداست امتحانمون

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
از استرسی که دارم پاهام اینا سست شده دوازدهما همشون دارن تاپیک میزنن من فکر کردم برا ما هم فرداست ام ...

منم دقیقا باورت نمیشه فک کنم ده بار تقویم و برنامه رو چک کردم مطمئن شم 🥲هنوز فردام که یکشنبه هست وقت هست نگران نباش 

منم دقیقا باورت نمیشه فک کنم ده بار تقویم و برنامه رو چک کردم مطمئن شم 🥲هنوز فردام که یکشنبه هست وق ...

آره منم کم مونده بود به مدیرمون زنگ بپرسم با این استرس می خواستم بخونم دیگه نمیشه موند صبح

اره منم صبح شروع میکنمچند درست مونده

نوبت دوم