2777
2789

دوستان فامیلای شوهرم ب شوهرم بی احترامی میکنند من میگم نمی رم خونشون چون به تو بی احترامی میکنند اصلا میگه نه حتما میریم 

بعدشم وقتی بهش میگم اونا واسه ی تو ارزش قائل نیستند من از این موضوع ناراحتم بیا حلش کنیم 

میگه خودت بی ارزشی 

اصلا اصلانم منو پسرم اولویتش نیستم بعد از کل خانواده شیم 

چیکار کنم به من احترام بزاره هر کی هر بی احترامی بهش بکنه هیچی نمیگه من یه چیز کوچولوم بگم صدتا بی احترامی می‌کنه دلیلش چیه 

من همیشه خداشاهده خوبشو میخوام اما اون طوری رفتار می‌کنه انگار من دوشمنشم

توروخدا بگین دلیلش چیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی عادت کن 

من و پسرمم اولویته آخر شوهرمیم

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خب چرا فامیلاش بهش بی احترامی میکنن چی میگن ؟؟

بهش میگن نفهم بیشعور کثافت هر فحشی ک تو فک میکنید بهش میگن اونم سکوت می‌کنه بهش می‌خندن مسخرش میکنند اصلا جوری شده الآنم منم هدف قرار دادن

میگم بسه دیگه یکم ابهت داشته باش اینجوری رابطه ی مارو هم خراب میکنید چون اجازه ی بی احترامی میدی

هیچی عادت کن من و پسرمم اولویته آخر شوهرمیم

واقعا یعنی زندگی تا این حد تلخه 

عادت کنیم 

چقدر زندگی‌ها بد شده 

آخه بگو مگه راه دیگه آیم داریم 

منو بگو فک میکردم فقط من اینجوریم