2777
2789

مقصر من بودم بد پیچیدم جلوش ، سپر به سپر شدیم . 

یعد رفتیم یه گوشه وایسادیم من ماشین خودم رو چک کردم چیزی نشده بود و خط و خش برداشته بود سپر اون آقا هم یه مقدار از رنگ سپر من و برداشته بود .

معدرت خواهی کردم گفتم اگه رنگ ماشینتون رفته چک کنید من مدیون نشم بعد گفت ولش کن رفت سوار شد رفت . قشنگ معلوم بود خسته بود . جلوتر رفتم تو اتوبان دیدمش بوق زدم براش انگار از خواب بیدار شد اونم بوق زد . خلاصه اومدم خ نه از اون موقع همش یاد اون لحظه ای میوفتم گه احمقانه پیچیدم جلوش یعنی فقط دوست دارم بشینم گریه کنم😂

بابای من تعریف میکرد ی روز ی زن با ماشین میزنه به گلگیر ماشین بابام بعد زده تو سر خودش از ترس بابام هم اصلا پیاده نمیشه خط هم افتاده بود رو ماشینش گفت دلم سوخت براش رفتم چیزی هم نگفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابای من تعریف میکرد ی روز ی زن با ماشین میزنه به گلگیر ماشین بابام بعد زده تو سر خودش از ترس بابام ...

مآ خانم ها خیلی هول می کنیم توی این شرایط تازه بقیه کسایی هم که اونجا بودن داشتن می خندیدن بهم رفتم توی ماشین نزدیک یه دقیقه صبر کردم عقلم بیاد سر جاش بعد حرکت کردم .

تو رو خدا انقدر خودتو ناراحت نکن، این فقط یه پیچیدن بی‌موقع بود، نه تصادف وحشتناک، نه داستان پلیسی، فقط یه لحظه یه تصمیم گرفتی که یه خط خش رو ماشین اون آقا انداخت، که خب اونم گذشت کرد، تو هم باید ازش بگذری!🚗💨💘

عزیزم، خودتو به خاطر یه لحظه اشتباه خورد نکن، آدمیم دیگه، اشتباه میکنیم، اما مهم اینه که چجوری باهاش برخورد میکنیم! و تو خیلی باحال برخورد کردی، عذرخواهی کردی، مسئولیت قبول کردی، حتی ازش خواستی چک کنه که مدیون نشی! 🫂✨

بخند، تو حق داری خوشحال باشی، این دنیا یه تصادف کوچیک به ناراحتیش نمی‌ارزه! 🤍🤗

چون ناراحت بودی این ها رو بهت گفتم امیدوارم تونسته باشم خوشحالت کنم🍃💖

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

دقیقا من همین تصادف رو میدان حر داشتمخانمه خوشگلی بود شمارشو گرفتم برای تصادف هماهنگ کنیمبعدش دیدم م ...

پس شمارشو نگرفتین که برای تصادف هماهنگ کنین 😕

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹