2777
2789

من تا زیر باسنمه 

آب میخک میزنم و با شامپو رزماری میشورم

واس مو خوره ام روغن نارگیل

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص اهن و اسید فولیک البته اگه باردار نیستی

خوردن سبزیجات و میوه و اب زیاد

یک روز درمیون حموم رفتن شستن موها باعث میشه هم کف سر تمیز بشه هم موها با ماساژ کف سر خون بهشون برسه

دوری از استرس و غم و غصه

و هر ماه یا دوماه یکبار موهاتون رو نوک گیری کنید ب ارایشگر بگید ک قدش نمیخوام کوتاه بشه یا خودتون تو خونه انجام بدید

و روغن تراپی مو قبل از حمام 

قرص اهن و اسید فولیک البته اگه باردار نیستیخوردن سبزیجات و میوه و اب زیادیک روز درمیون حموم رفتن شست ...

ن باردار ک نیسنم 

با این مریضی کوفتی 

اهن میخورم 

اها روغن نارگیل میزنم ب خاطر موخوره

شامپو رزماری چی ؟ ینی کوتاه بودا بعد این روش بلند شده ؟ یا ن کلا بلندن بوده

نه من تو عمرم مو کوتاه نکردم ولی از بچگی مامانم آب میخک میزد ب موهام

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

قرص اهن و اسید فولیک البته اگه باردار نیستیخوردن سبزیجات و میوه و اب زیادیک روز درمیون حموم رفتن شست ...

مرسی عزیزم 

منم سرموها میگیرم دیگه 

با قیچی تیز و دسنم فک کنم سبکه 

ی ارایشگر رفتم کوتاهی دستش سنگین همون خیلی ی مدتی رشد متوقف

اگه راحل گیر آوردی به منم بگو منم دقیقا همین مشکل رو دارم ۳ سال پیش موهامو کوتاه کردم هنوز بلند نشدن ...

من خیلی کوتاه کردم 

شما ی باز کوتاهی 

من همش کوتاه 

قدش انگار همون