2777
2789

من حساب کردم دو و نیم الی 3 ساعت

خیلی خسته میشم

حالا راهم دورم هست یک ساعت تا برسم باشگاه و برگردم خونه طول میکشه

اونم پیاده

نیم ساعت رفت / نیم ساعت برگشتنی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسیر نیم ساعت پیاده دور نیست،که

سه ساعت زیاده ولی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نهایتش یک تا یک و نیم ساعت چه خبره این همه

یک ساعت خیلی کمه

حداقل 10 دقیقه ش هوازیه و پنج دقیقم بخوای سرد کنی 

دیگه چی تمرین میکنی تو این تایم کم؟ مربی من سخت گیره 

بجز کار با دستگاه حرکات جداگانه هم میده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
مسیر نیم ساعت پیاده دور نیست،کهسه ساعت زیاده ولی

دو نیم الی سه ساعت

مثلا یکمم با بچه ها حرف اینا بزنم 3 ساعت میشه قشنگ

تو باشگاه صمیمی باشم زیاد میموندم بیشترش بعد تمرین به خوردن و حرف زدن میگذشت 

هعیییی یادش بخیر 

ولی سال پیش جایی دیگه میرفتم چون صمیمی نبودم زیاد کش نمیدادم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تو باشگاه صمیمی باشم زیاد میموندم بیشترش بعد تمرین به خوردن و حرف زدن میگذشت هعیییی یادش بخیر ولی سا ...

اخه طول میکشه صمیمی شی دیگه

به ادمای اون باشگاهم مونده که اخلاق شون چجوری باشه