2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه

118 بازدید | 11 پست

سلام خانوما

من الان یه سال و نیمه دانشگاهو ول کردم و به دانشگاه اطلاع ندادم

الان میخام جایی استخدام شم مدرک دیپلممو میخان منم هنوز ب لیسانس نرسیدم در واقع ترم پنج رهاش کردم الان بخام مدرکمو بگیرم انصراف بدم باید پول بدم بنظرتون؟ دانشگامم آزاد رشته معماری بدون کنکور

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀
آره احتمال زیاد باید جریمه انصراف بدی چون بدون اطلاع ولش کردی. دانشگاه آزاد معمولاً راحت ول نمیکنه، مخصوصاً اگه بدون کنکور رفته باشی. ولی دقیقش دست آموزش دانشگاهته، زنگ بزن بپرس.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

آره احتمال زیاد باید جریمه انصراف بدی چون بدون اطلاع ولش کردی. دانشگاه آزاد معمولاً راحت ول نمیکنه، ...

بنظرت چقدره؟خیلی استرس گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه آزاد بعید می دونم

اره موقع ثبت نام جزو مدارک بود مث کپی شناسنامه و عکس و اینچیزا

دانشگاه آزاد بعید می دونم

اخه بنظرم یه سال و نیمه نرفتم تا الان انصراف داده حساب میشم ب نوعی البته سال ۱۴۰۰ هم یه سال ولش کردم بعد یه سال انتخاب واحد کردم و هیچ مشکلی نبود خیلی دانشگاه بدرد نخوریع در کل دانشگاه پردیس قبل رودهن

بله بوده ولی چون ترم به ترم هزینه ی تحصیل رو دادی..پول چیو دیگه بدی آخه

ایشالله همینطور باشه🥲

خب کپی دیپلم رو نداری بدی؟ حتما باید اصلش باشه؟ بعدم دانشگاه آزاد هزینه انصراف نداره چون آزاد و تو ه ...

میخام کارمند فروشگاه هفت شم اصلشو حتما گفتن باید باشه

میخام کارمند فروشگاه هفت شم اصلشو حتما گفتن باید باشه

خب برو دانشگاهی که درس میخوندی از آموزش بپرس یا زنگ بزن یا توی کانال دانشگاه که بچه ها دارن گپی چیزی بپرس احتمالا بتونی دقیق بدونی چجوری میشه اگه اصلش رو بخوای. 

اما نمیکنم جریمه بخواد اگه باشه هم جزئی هست چون دولتی نبوده.