2777
2789
عنوان

جوجه یا کریم مادرشون رفته چکار کنم

130 بازدید | 17 پست

سلام تو بالکن خونمون یه یاکربم لونه کرده دوتا تخم گذاشته بود چند روز پیش دراومدن از تخم . امروز عصر مادرشون رفته هنوز نیومده . 

جوجه ها رو چکار کنم؟ برمیگرده مادرشون؟؟؟

اره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کبوتر بچه کرده کاش بودیو میدیدی

میاد

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

شاید ترسیده 

اصلا به لانه ش نزدیک نشید خودش برمیگرده

البته شایدم بیشتر از چند روزه که جوجه هایش از تخم بیرون اومدنو بزرگ شدن 

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

خونه ما هم یاکریم تخم گذاشته ولی هنوز جوجه نشده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

❤️چه تاپیک تکراری عزیزماین سالها در نی نی سایت خیلی از این مدل تاپیک ها دیدم به نظرم دستشون نزن فقط ...

عههههه چقدر حس بدی داره . اخه ادم نمیدونه چکار کنه خیلی گناه دارن . مگه کرم میتونن بخورن؟؟؟ کرم دارم تو خونه . یه گرینچیک داریم تو غذاش کرم هست 

عزیزم اگه مادرشون بر نگذشت حتما بهشون غذا بده از دامپزشک بپرسی بهتون میگه چطور بهشون غذا بدی گناه دا ...

حالا تا فردا صبر میکنم اگه نیومد دیگه باید بهشون غذا بدم گناه دارن