2777
2789
عنوان

خانم ها باردارم افتادم لکه بینی بدنمم خیلی درد میکنه تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 55 پست

هیچیش نمیشه گلم الکی چرا حرص میخوره ب خودت استرس میدی توکلت بخدا باشه 

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

لکه قهوه ای کم رنگ

کلا استراحت کن نشاسته بریز رو اب بخور 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی لکه بینی زیادی نیست قهوه ای رنگه کم رنگه هنوز قرمز نشده ولی خیلی میترسم

یعنی خونریزی واضح؟پد بزاری یعنی خونی میشه؟برو بیمارستان بنظرم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

هیچیش نمیشه گلم الکی چرا حرص میخوره ب خودت استرس میدی توکلت بخدا باشه

بابا هم دیشب شام زعفرانی بود هم هم شام امشب میگم نکنه چیزی بشه بخاطر اون استرس گرفتم

میدونی از احمقی خودمه خونه مادر شوهرم مهمون اومده بود ماهم باید میرفتیم بهشونم نگفتم ک باردارم مجبور ...

عزیزم نگران نباش روزیه بچه به دنیا باشه هزارتا اتفاقم بیفته کوچولوت محکم سر جاش می‌چسبه همه را بسپار به خدا منم بارداری سختی داشتم ولی همه به خوشی گذشت انشاالله  خدا دل شما را هم شاد کنه

میدونی از احمقی خودمه خونه مادر شوهرم مهمون اومده بود ماهم باید میرفتیم بهشونم نگفتم ک باردارم مجبور ...

عزمزمه منم اصلا توی؟بارداری مراعات نکردم 

روزایی رو گذروندم ک فقط خدا میدونه 

دختربزرگم چندبار بیمارستان بستری شد و من همش خودم بالاسرش بودم 

اما تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته 

گرنگهدار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

حالا شماهم خودتو سرزنش نکن فردا حتما برو دکتر و از این به بعد بیشتر استراحت کن و مراقب خودت باش عزیزم تا ان شالله یکم جای نی نی سفت بشه

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

بابا هم دیشب شام زعفرانی بود هم هم شام امشب میگم نکنه چیزی بشه بخاطر اون استرس گرفتم

اینو بنویس بزن رو درب یخچال

گر نگهدار من آن است که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

تمام

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
اخه تازه از ۱۰ دیدم و شیاف هم گذاشتم

از ساعت ده شب؟هر چی خیرو صلاحته عزیزم ایشالا که چیزی نمیشه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من یبار سرپا بودم تو ۴ ماهگیم داشتم گیلاس زردالو میشستم بخورم خون قرمز ی ازم اومد ک خودم وحشت کردم رفتم دکتر خودم نبود پیش یکی دیگ گفتداره سقط میشه الان ۵ سالشه پسرم خدا بخواد هیچیش نمیشه قشنگم

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

عزمزمه منم اصلا توی؟بارداری مراعات نکردم روزایی رو گذروندم ک فقط خدا میدونه دختربزرگم چندبار بیمارست ...

درسته راست میگید انشاالله واسه شماهم سالم باشه

من یبار سرپا بودم تو ۴ ماهگیم داشتم گیلاس زردالو میشستم بخورم خون قرمز ی ازم اومد ک خودم وحشت کردم ر ...

اره من این بچه رو از حضرت زهرا خواستم یعنی هودمم باورم نمیشد الانم هرچی میشه به حضرت زهرا میگم