2777
2789
عنوان

کیا همسرشون تنبله

166 بازدید | 17 پست

شوهر من خیلی تنبله همش دراز کشیده امشب بهش گفتم من دیگه ربات نیستم همش دستور میدی و خودت دراز میکشی بچه رو خواباند و ظرفها رو هم شست.

😂😂😂

کاش تنبل بود

۲ دقیقه نمیشینه مث بچه ها هی میچرخه🥲😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تنبل بود۲ دقیقه نمیشینه مث بچه ها هی میچرخه🥲😂

بخدا از سرکار میاد باهم می خوابیم و بیدار میشیم من میرم دنبال آشپزی و شستشو و رسیدگی به بچه و ...میام میبینم همچنان دراز کشیده میگم زشته خجالت بکش ی کم با بچه بازی کن یهو نگاه میکنم بچه سر و صورت باباشو با خودکار خط خطی کرده ولی این همچنان دراز کشیده و براش مهم نیست امشب زدم سیم آخر

همسر بنده اگه خجالت نکشه میگه بیا غذامم بده دهنم وقتی مریض میشم کار میکنه بعد مثلا نیم ساعت که کار میکنه میاد میگه بمیرم برات چقدر سخته کارای تو نمیدونم خیلی گناه داری ولی وقتی خوب میشم یادش میره دوباره میگه مگه چیکار کردی 

بخدا از سرکار میاد باهم می خوابیم و بیدار میشیم من میرم دنبال آشپزی و شستشو و رسیدگی به بچه و ...میا ...

😂😂

وای من صبحا مدرسه اس ظهر یکم میخوابه میره سد کار دومش دوساعت باز میاد دوساعت باشگاه دوش میگیره میگه بریم بیرون😂اصن خونه نمیمونه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

چکار کنیم باهاشون؟😂😂😂

کتکشون بزنیم تازه کار میکنن کارم درست میکنن جالب اینه مثلا اگه بگی نیا شیرجه میزنه میاد وقتی صداش مسکنی دوساعت قسم آیه و هفت جدتو میده که تو بیا

برعکس من همش دوست دارم دستور بدم بخوابم😂😂😶

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

خیلی خوبه اینجوری شوهر من پدرمونو درآورده همش خواب همش خواب

من خودم عاشق خوابم

کاشکی در مورد چنین مطالبی توی اینترنت ننویسید. درسته ناشناس هست و آبروی ایشون نمیره. بنده بجای ایشون واقعا خورد شدم وقتی این مطلب رو خوندم. نمی دونم حس خیلی بدی بهم داد. آرزو می کنم اگر روزی همسرم این کار رو کرد، خدا مرگ به بهم برسونه.

کاشکی در مورد چنین مطالبی توی اینترنت ننویسید. درسته ناشناس هست و آبروی ایشون نمیره. بنده بجای ایشون ...

عجب 

یعنی برای زندگی خودت ظرف نمیشوری و بچه تو نمیخوابونی؟

اگر با همین فرمون پیش بری ان شاالله به فتح های بزرگی میرسی