ارع عزیزم منم بالاخره مامان شدم🥹😍خیلی حالمو خوب کردی امروز روز خوبی نداشتمو تنها بودم با خودم میگف ...
هروقت که خواستی بیا با من حرف بزن من همیشه انلاینم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم لطف داری از مهربونیتون هست الهی خوشی همراه همیشگی زندگی تون مرسی عزیزم
فدای دل مهربونت بشم 🫂❤️❤️❤️❤️🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
خدا خیرت بده شما یه فرشته ای بخدا ممنونم ازت عزیزم خدا هزار برابر عوضشو بهت بده هم در دنیا هم در اخر ...
عشقم درخواست بده پیامم بده من لیست دوستام زیاده بالا نمیاد برام
مزاحم چیه مراحمی تروخدا اینجوری نگو هروز و شب پیام بده با دلوجون گوش میکنم
چشم عزیزم درخواستودادم مرسی قبول کنی ببین چقد خوبی که همه باهات رفیقن
نه عشقم من خوب نیستم ادما لطف دارند به من