2777
2789
عنوان

اگه چشمت خورد برای آشتی یک زوج صلوات بفرست

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 50 پست
هنوز بدبختی ندیدی عزیزم نی نیم تو شکمم بود شوهرم رشوه گرفت برا اولین بار براش پاپوش درست کردن انداخت ...

عزیزم 🥺

براتون ایةالکرسی میخونم انشاالله در کار شما فرجی بشه که صد برابر پولی که خرج کردین بهتون برگرده

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ارع عزیزم منم بالاخره مامان شدم🥹😍خیلی حالمو خوب کردی امروز روز خوبی نداشتمو تنها بودم با خودم میگف ...

هروقت که خواستی بیا با من حرف بزن من همیشه انلاینم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال خدا مشکلتون و از ریشه حل کنه🫂🫂🫂🫂🫂😔 ۱۰۰تا صلوات شب قبل خواب ...

عزیزم لطف داری از مهربونیتون هست 

الهی خوشی همراه همیشگی زندگی تون 

مرسی عزیزم 

فداتشم من الهی من روزا تا شب به همه که مشکل دارن ۱۰۰تا صلوات میگم اسماشونو مینویسم شب قبل خواب یهو د ...

خدا خیرت بده شما یه فرشته ای بخدا ممنونم ازت عزیزم خدا هزار برابر عوضشو بهت بده هم در دنیا هم در اخرت

میشه بهتون در خواست دوستی بدم ؟فقط برا اینکه گمت نکنم ولی مزاحمت نمیشم تو تاپیکام تگت کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

عزیزم لطف داری از مهربونیتون هست الهی خوشی همراه همیشگی زندگی تون مرسی عزیزم

فدای دل مهربونت بشم 🫂❤️❤️❤️❤️🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هروقت که خواستی بیا با من حرف بزن من همیشه انلاینم

چشم خیلی خوشحال شدم عزیزم ❤️😘🌹🩷💓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مچکرم لطف داریدالهی خدا همیشه یار و نگهدارتون باشه

همچنین گلم مرسی ازت بابت دعای خوبت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خیرت بده شما یه فرشته ای بخدا ممنونم ازت عزیزم خدا هزار برابر عوضشو بهت بده هم در دنیا هم در اخر ...

عشقم درخواست بده پیامم بده من لیست دوستام زیاده بالا نمیاد برام

مزاحم چیه مراحمی تروخدا اینجوری نگو هروز و شب پیام بده با دلوجون گوش میکنم 

عشقم درخواست بده پیامم بده من لیست دوستام زیاده بالا نمیاد براممزاحم چیه مراحمی تروخدا اینجوری نگو ه ...

چشم عزیزم درخواستودادم مرسی قبول کنی ببین چقد خوبی که همه باهات رفیقن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم عزیزم درخواستودادم مرسی قبول کنی ببین چقد خوبی که همه باهات رفیقن

نه عشقم من خوب نیستم ادما لطف دارند به من

نه عشقم من خوب نیستم ادما لطف دارند به من

این چه حرفیه یه فرشته ای شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این چه حرفیه یه فرشته ای شما

عشق منی تاج سرمی