2777
2789
عنوان

اگه چشمت خورد برای آشتی یک زوج صلوات بفرست

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 50 پست
فداتشم عشقم ببین همیشه بگو یاوَدوود نام دیگه خداست Ya vadoodروزی ۱۰۰تا بیشتر بگو

میخونم فقط خودم بیقرار میشم 

اذیت میشم از دلتنگی 

اونو نمیدونم

این فقط خداست که میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب عشقمممممم منم امتحان میکنم حتما

خدا اون روزو نیاره عزیزم ولی باور کن یه بار یه دعوای خیلی بدی شده بود همسرم فک کنم ی هفته بود اصلا باهام حرف نمیزد 

داشتم میخابیدم همین ذکرو گفتم از فردا صب شوهرم باهام حرف میزد مثل قبلا

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

میخونم فقط خودم بیقرار میشم اذیت میشم از دلتنگی اونو نمیدونم

درست میشه عشقم همه چی اگه مشکل جدی نباشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خدا اون روزو نیاره عزیزم ولی باور کن یه بار یه دعوای خیلی بدی شده بود همسرم فک کنم ی هفته بود اصلا ب ...

فداتشم انشالله دیگه هیچوقت هیچوقت پیش نیاد همچین چیزی برات 

خدا همیشه پشت و پناهتون باشه زندگیتون سرشار از عشق باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الکی الکی جدیش کردیم مثل دیوونه ها

قشنگم پیش میاد اوایل تا ۵سال این بچه بازیا طبیعیه 

فداتشم انشالله دیگه هیچوقت هیچوقت پیش نیاد همچین چیزی برات خدا همیشه پشت و پناهتون باشه زندگیتون سرش ...

ممنون عزیزم همچنین برا شماهم چقدر دلت پاکه بخدا ادمایی مثل شما تو سایت کمه که مثل خواهر با ادم حرف بزنن عزیزم از خدا برات بهترینارو میخام😘❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ممنون عزیزم همچنین برا شماهم چقدر دلت پاکه بخدا ادمایی مثل شما تو سایت کمه که مثل خواهر با ادم حرف ب ...

وااااای عشقم دلم هوری ریخت بخدااااااا 

فداتبشم من توام خیلی مهربون و گلی 🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️ قربونت برم

وااااای عشقم دلم هوری ریخت بخدااااااا فداتبشم من توام خیلی مهربون و گلی 🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️ قربونت برم

عزیززم😍

خدا نکنه انشاالله همیشه شما و خانوادتون تنتون سلامت باشه و خوشبخت کنارهم زندگی کنین خدا پسر کوچولوتم برات حفظش کنه❤️🌹😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیززم😍خدا نکنه انشاالله همیشه شما و خانوادتون تنتون سلامت باشه و خوشبخت کنارهم زندگی کنین خدا پسر ...

مرسی عشقمممممم 

فک کنم بارداری دیگه تیکر زدی 

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال صحیح و سالم بغل بگیریش زیر سایه پدر مادر بزرگ شه

مرسی انرژی مثبتی که بهم دادی انشالله که هزار برابرش برگرده به زندگیت 🫂

هنوز بدبختی ندیدی عزیزم 

نی نیم تو شکمم بود 

شوهرم رشوه گرفت برا اولین بار 

براش پاپوش درست کردن انداختن سر راهش

اوضاع مالی مون داغون داغون 

یک ماه اخر بارداریم نبود پیشم و بازداشت بود 

من تا حالا این چیزا ب چشم ندیده نمیتونم حتی اسمشو بیارم ب زبون و نیلی خانواده با ابرویی هستیم

ددقیقا روز زایمان خدا خواست اومدش

و الان بعد از ۶ ماه پس فردا دادگاه داریم 

ببینم چی سرمون میارن 

تو را بخدا برامون دعا کنید 

نه شغل داریم نه پول 

با ماهی ۱۵ ملیون قسط 

و با این وضعیت 

۲۲۰ ملیون فقط پول وکیل دادیم 

بچم ک دنیا اومد طلاهام فروختم برا پول وکیل 

تورو خدا برام دعا کن اوضاع مون درست بشه

شغلگیرمون بیاد

ادم بد سر راه مون نیافته

یا مشکل گشا ثشکل همه حل شه مشکل شما هم حل بشه زندگی رو سخت نکیرین الهی امین

هنوز بدبختی ندیدی عزیزم نی نیم تو شکمم بود شوهرم رشوه گرفت برا اولین بار براش پاپوش درست کردن انداخت ...

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال خدا  مشکلتون و از ریشه حل کنه🫂🫂🫂🫂🫂😔 ۱۰۰تا صلوات شب قبل خواب براتون می‌فرستم گلم 

مرسی عشقمممممم فک کنم بارداری دیگه تیکر زدی انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال صحیح و سالم بغل بگیری ...

ارع عزیزم منم بالاخره مامان شدم🥹😍

خیلی حالمو خوب کردی امروز روز خوبی نداشتمو تنها بودم با خودم میگفتم یکی هم نیست باهاش حرف بزنم تو سایت اما خدا یه مهربون یه فرشته جلو پام گذاشت خدا خیرت بده داغ جوون نبینی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارع عزیزم منم بالاخره مامان شدم🥹😍خیلی حالمو خوب کردی امروز روز خوبی نداشتمو تنها بودم با خودم میگف ...

فداتشم من الهی من روزا تا شب به همه که مشکل دارن ۱۰۰تا صلوات میگم اسماشونو مینویسم شب قبل خواب یهو دوهزارتا سه هزارتا صلوات میگم 

برای شادی دل خودتو شوهرت و نینی قشنگتم ۱۰۰تا میفرستم گلم

شماام خیلی حالمو خوب کردی بخدا