2777
2789
عنوان

روابط کوتاه یا طولانی نا مشروع

186 بازدید | 12 پست

اینها چه مجازی و از راه دور چه در شهر خودمون 

چنان آثاری داشته و داره در زندگی آدمی که گاهی به این نتیجه میرسم که کاش می شد یه کتاب از این مسائل زندگی توی مدرسه داشتیم کاش همه ما میدونستیم که هیچ مردی حتی بهترین مرد عالم حاضر نیست حتی بدترین زن خودش روهم به خاطر یک زن دیگه از زندگیش بیرون کنه و هیچ پسری تا قبل از خواستگاری رسمی نمیشه گفت عشق و مرد رندگی

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا داخل یه کلاس درس نمی گنجه با تجربه و ازمون خطا به دست میاد و آگاهی از یه فرد یا تجربه و تاثیر گذاز. 

مثلا معلم پرورشی ما سلامت روانی جالبی نداشت  یه جورایی به خاطر اخلاقش منفور بود و به ما نصیحت های اخلاقی میداد که اصلا یک درصد هم موثر نبود

😎💚🐬
اینا داخل یه کلاس درس نمی گنجه با تجربه و ازمون خطا به دست میاد و آگاهی از یه فرد یا تجربه و تاثیر گ ...

اوم تا آزمون وخطا بشه ۵۰ ساله شدیم دیگه

من سی و دو سالمه حس میکنم واقعا مثل یک زن پخته پنجاه ساله شدم😆ازدواج نکردم ولی کسی بخاد باهام ازدوا ...

اره کم کم که بگذره همین طور میشیم   تازه نگو بت سن کم یه چیزایی یاد گرفتیم نه نه بزرگمون هم بلد نبودن