2777
2789
عنوان

خونه تکونی

303 بازدید | 13 پست

خانوم گلا خونه تکونیتونو شروع کردین،؟ اگ سروع نکردین ،چند روز مونده ب عید میخایین شروع کنین؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نيمه دوم اسفند 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

من هنوز شروع نکردم امسال شاید خیلی نتونم کاری بکنم یه فسقلی ۶ ماهه دارم نمیذاره به کارام برسم 

میخوام تو اسفند یه روز کارگر بگیرم کارای اساسی رو بکنه خرده ریزا هم هرچقدرشو که بتونم انجام میدم نتونستم هم بیخیالش میشم... فرشا رو هم بعد اینکه کارگر رفت میدم قالیشویی 

من هرفصل خونه تکونی میکنم که خونم کثیف نشه هرچیزی هم ببینم کثیف شده میشورم چیزیم که نیاز نباشه نمیشورم میمونه فصل بعدی 

الانم ی هفتس خونه تکونی کردم چون معتقدم اسفندماه باید فقط بفکر خریدو کارای  مسافرت باشم خونه تکونی بعدیمم اردیبهشت ماهه

وروجک منو بابایی  خیلی وقته چشم براهتیم    
نيمه دوم اسفند 

دقیقا منم از 15 اسفند تا لحظه تحویل سال دور از جونتون مثل اسب درشکه کار میکنم. :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
دقیقا منم از 15 اسفند تا لحظه تحویل سال دور از جونتون مثل اسب درشکه کار میکنم. :))

دقيقا منم

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔