2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه دار نمیشید

155 بازدید | 17 پست

خانومایی که به هر دلیلی بچه دار نمیشید ،منظورم اونایی که خودشون نمیخوان نیستا منظورم اونایی که به هر دلیل مشکل دارن.به اطرافیان چی میگید به منم یاد بدید خسته شدم

یدونه دارم بسمه خدا همین یکی و برام نگه داره ☺️

دیگه میبندن

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بگو فعلا شرایطشو نداریم یا مثلا بچه میخوام چیکار تو این گرونی و از این دست حرفا 

ولی من دلم پر میکشه واس اینکه بچه خودمو بغل بگیرم😔

نیازمند دعاهاتونم ک خدا ب منم بچه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلی زن داداش من حامله نمیشه.. شش ساله.. از همون اول بعد چند ماه اقدام بهمون گفت.. ما همش میگیم غصه نخور و خودتو بی خیال بگیر و .... اما خودش، خیلی خودش رو اذیت می‌کنه.. مامانم خیلی نگرانشه، چون خیلی آمپول و قرص و دارو شیمیایی این چند سال استفاده کرده

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
بگو فعلا شرایطشو نداریم یا مثلا بچه میخوام چیکار تو این گرونی و از این دست حرفا ولی من دلم پر میکشه ...

میگم هی میگن گناه داره تنهاس بچت و چمیدونم وقتی تو مردی این بی کس میشه 

خوش به حالش شما شعور دارین من اگه بگم نمیشه که بدبختم

من خیلی براش دعا میکنم.. عروسمون گله، بخدا سلامتی و آرامش خودش از همه چی برامون مهمتره، اما افسوس که داره خودش رو داغون می‌کنه سر بچه.. انشالله خدا دامن همه منتظرها رو سبز کنه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

من مجردم ولی هم حرفای مادرم (تک فرزندم و مامانم بچه دوم نمیخواست) هم زنای فامیل رو میشنیدم ، همشون میگفتن یا میگن خودمون بچه نمیخوایم فعلا 

چون اگه بشینی براشون توضیح بدی مشکل دارم میان دلسوزی بیخودی میکنن بدتر اذیت میشی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜