2777
2789
عنوان

بیاین برای هم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 34 پست
برای داداشمخواهش میکنم ....دعاش کنیدمریضه...جسمی و روحی بهم ریختستدعا کنید خدا کمکش کنه خوب شهبراتون ...

خدایا کمکش کن تا خوب بشه 

حضرت علی را واسطه کن 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظهور امام 

چیزی که به صلاحمه برای درسم بشه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیاید همگی یک زیارت عاشورا برای شهید نوید صفری و شهید ابراهیم هادی هدیه کنیم 

نیتمون ظهور و سلامتی مولامون و هرکسی مشکل داره به همراه نیت خودمون 

شایبد ربع ساعت هم طول نکشه ولی خیلی معجزه میکنه 

چله این شهدا رد خهور ندارن گفتند اگر حاجت نگرفتیم در اخرتن برامون جبران  میکنن 

پس بسم الله 

کیا میخونن؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیاید همگی یک زیارت عاشورا برای شهید نوید صفری و شهید ابراهیم هادی هدیه کنیم نیتمون ظهور و سلامتی مو ...

ان شاله وتعالا 

که ظهور کنن ولی عزیزم نظر به اینکه ایشون هستن حی و حاضر این ما هستیم که نیستیم 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

دیگه هیچی نمیخوام... 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

خدایا کمکش کن تا خوب بشه حضرت علی را واسطه کن

انقدر دعا کردم.نذر کردم که حد نداره

گفتم اینجا بگم 

شاید نفس کسی گیراتر باشه

دعا در حق دیگری بهتر اجابت میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها برای آرامشم و اینکه حاجت هام براورده بشن دعا کنید 

اسی انشالله بزودی به نیت دلت برسی 🌷

هرکی دعا کرد لایک کنه منم دعا میکنم 🌸🫂

بچه ها برا شادی و سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان دعا کنید 🌱✨️