2777
2789
بالا تر از سیاهی بخت منه هرچی غمه تو دنیا سهم منه ....؛) :/💔😭😂

الهی که خدا بهترین ها رو برات پیش بیاره 

زندگیه دیگه 

خدا خودش چاره ساز تموم مشکلاتت🙏🏻🌹

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی همونی که خدا خودش میدونه رو برات حل کنه مهربونی خدا جاری به زندگیت عزیزم🙏🏻🌹

قربون دل پاکت برم 💖

یه لبخندی به لبام نشست... 💖

ممنون که دعای به این قشنگی برام کردی💚 

همچنیـــــن 💚 نظر ویژه محبت آمیز خدا معطوف زندگیت و قلب مهربونت 🩵🌸💓

اینکه چرا زمین بابام اینا به فروش نمیره گوه تو شانس

امیدوارم خیلی زود زمین پدرتون فروش بره 

و خدای مهربونم یه مشتری خیلی خوب سر راهتون بزاره 🙏🏻🌹

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
گزارش تاپیک بینیتون رو زدم امیدوارم خیلی زود پاک شه🙏🏻🌹

سپاس ازشما،،،الهی هرچی ازخدامیخوای بهتون بده🙏

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

چه تایپیک مثبتی😘

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

توهینایی که باورم نمیشد حرفی که من نزده بودم انداخت تو دهنم ولی خوب منم فشو کشیدم بهش ولی باورم‌نمیش ...

امیدوارم خدای مهربون خیر زندگیتون رو زیاد کنه و آدم هایی این طوری رو از زندگیتون دور کنه🙏🏻🌹

گزارش تاپیک بینیتون رو زدم امیدوارم خیلی زود پاک شه🙏🏻🌹

قبلم داشت میترکیداشتباه کردم عکس گزاشتم

بچم گشنشه خونه هم چیزی نداریم بدم دلم برای این میسوزه که تا صبح چطور بخابه کاش خدا کمکم کنع

امیدوارم خدا واست بسازه همه جوره که دیگه

آخرین شبی باشه که همچین دغدغه سختی رو میگذرونی🙏🏻🌹

خونه تعمیرات داره بچه ها امتحان دارن‌خودم ی سری مشکلات جسمی دارم و....

الهی به زودی تعمیرات خونت انجام بشه 

بچه ها به بهترین نحو امتحان هاشون رو بدن 

و بیماری از خودت و خانوادت دور شه

آمین 🙏🏻🌹

گوشی s 24 ultra میخوام یا آیفون ۱۶پرومکس مطمنم هرگز نخواهمشون داشت

الهی خیلی زود تاپیک بزنی گوشی مورد علاقه رو خریدی

صبر ماکمه وگرنه پیش خدا طولی نداره🌹

همچی

عزیزم مهربونی خدا جاری به زندگیت 

الهی که برات بسازه همه چیزی که از زندگی میخوای

آمین🙏🏻🌹