2777
2789

فقط برای اونا داره،بیپولیا و بدبختیاش برامنو دخترمه..مثلا روز دختر داداشش برا بچم ی اسباب بازی اشغال که به زور ۱۰۰تومن میشد خرید..حالا شوهرم میخاد ۳۰۰تومن برا تولش کادوبخره روز پسر،ولی من باید برم پست ترین و بیخودترین لباساکه ارزونن رو بخرم،توغذا خوردنم صرفه جویی کنم گوشت نریزم چون نداریم،ی لباس برا بچم نخرم،یکساله دارم التماسش میکنم بریم گلیم فرش قسطی بخریم برا اشپزخونه نمیاد،میگه ندارم،ولی خوب خودشو با برادر و دومادشون که کلفتن و پولدار مقایسع میکنه میخاد پابه پای اونا بره..حالم ازش بهم میخوره بخدا اگه بچه نداشتم ازش جدا میشدم..کثافت ترازاون نیس کع حاضر سر منو بچشوبزاره زیرپای خونوادش..همه دعواها و بحثامونم اکثرا سرخونوادش بوده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گوشت زیاد نمیریزی؟؟؟

چرا کم خرج میکنی؟؟

حتی اگه خودت نمیتونی خرج کنی و با شوهرت بحثت میشه دخترتو بنداز به جونش که باهاش خرید بره و هی گیر بده اینو دلم میخواد اونو میخوام تا مجبور بشه بخره 

از الان تمرین قدردانی شروع کن یه چیز کوچیکم خرید تشکر کن تا بیشترشو بخره 

نلایک

الهی خدا بردارع خونوادشونه هلاوت اسایش مردم قطع میکنن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چرا گوشت زیاد نمیریزی؟؟؟چرا کم خرج میکنی؟؟حتی اگه خودت نمیتونی خرج کنی و با شوهرت بحثت میشه دخترتو ب ...

مثلا فکر کردی اثر داره 

با همچین آدم هایی نبودی ببینی چه آشغالایی هستن

براشون مهم نیست میگن ندارم و بازم نمیکنن

این پیشنهادها رو هم برای بچه نده بچه بیچاره از الان بشه ابزار برای روانی بودن باباش طفلی کلی آسیب میبینه

کلی هم نکبت بازی سر بچه اش در میاره

قطعا نمیخره و بچه کلی کمبود و عقده پیدا میکنه

مثلا فکر کردی اثر داره با همچین آدم هایی نبودی ببینی چه آشغالایی هستنبراشون مهم نیست میگن ندارم و با ...

عزیزم ایشون از روی عقده نیست که خرید نمیکنه خانوادش سیاست دارن قلق اقارو یاد گرفتن ازش میکشن 

اینو قبول دارم یه سری مردا ذاتن خرابن نمیشه کاری کرد 

ولی اینم قبول دارم اکثر رفتارایی که با یه خانوم میشه مقصر خودشه که از همون دوران نامزدی نخواسته نکرده نپوشیده و الان وضعش اینه

نلایک
چرا گوشت زیاد نمیریزی؟؟؟چرا کم خرج میکنی؟؟حتی اگه خودت نمیتونی خرج کنی و با شوهرت بحثت میشه دخترتو ب ...

چقدر بهش اصرار کنم بخر بخر،وقتی خودش اشغاله من حریفش نمیشم 

عزیزم ایشون از روی عقده نیست که خرید نمیکنه خانوادش سیاست دارن قلق اقارو یاد گرفتن ازش میکشن اینو قب ...

عزیزم عقده رو در مورد بچه گفتم درست نخوندی

خانواده اش هم سیاست ندارن این آقا مردم راضی کنه 

دوست عزیز کسی که راه نمیده و انجام نمیده خانم هر چی همون دوران نامزدی بخواد خرج کنه و بپوشه و بخره راه نمیده که انجام بدی تنها راهش اینه می بینی طرفت اینطوریه ترکش کنی

مقصر دختر نیست که نخواسته و نپوشیده و خرج نکرده چون چیزی نبوده که خرج کنه انجام نمیده طرفت می فهمی یعنی چی یا نه؟ولی تقصیر دختر ترک نکردن همچین موجودی بوده

نه درستش اين هست هر كسي دستش تو جيب خودش باشه چشم ب پول و زندگي بقيه نداشته باشه

این که شما فرمودید بسیار درسته ولی برعکس چیزی که اسی گفته همین فرمایش شماست

مردی که دستش تو جیب خودشه و به فکر زن و بچه خودشه

درستش اینه که تقریبا میشه فرمایش شما

البته این رو هم اضافه کنم که در کنار دستت تو جیب خودت بودن و خرج کردن برای زن و بچه ات باید اونایی که هی دست سمتت دراز میکنن دستشون رو پس بزنی