2777
2789

واقعا مظلوم هستن بفکر تمام انسانها هستن ولی تعداد معدودی بیادش هستن و از دیدن ظلمو گناه دلشون بشدت میگیره و سالهاست در غربت  ومظلومیت زندگی میکنن اگه ظهور صورت بگیره با دعای ایشون و الطافشون خیلیا نجات پیدا میکنن انشالله ماهم از نجات یافتگان باشیم 

بی دلیل یه حس خوب بهم میده وقتی بهش فکر می کنم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین وقتی به اعتقاد یکی دیگه میخندی نباید انتظار داشته باشی بهت نگن بیشعور.. اینکه امام زمانه احترام ...

اینکه شما متعصبانه به شوخی من نگاه کردی خیلی جالب بود وفقط از کسیی که ادعای دین ومسلمونی دارن بر میاد سعی کن هر کاری میکنی اینقدر بهش اعتماد داشته باشی که با حرف شوخی ویا حتی تمسخر کسی اصلا بهت برنخوره

اینکه شما متعصبانه به شوخی من نگاه کردی خیلی جالب بود وفقط از کسیی که ادعای دین ومسلمونی دارن بر میا ...

آره همچیو راحت بنداز گردن تعصب ببند بره راحت دیگه..

من خودم مخالف تعصب زیادم، چون تو هر مسئله‌‌ای کارو خراب میکنه، ولی میدونی چرا راحت مسخره می‌کنی و میخندی بعد میگی کاری نکردم؟ چون همه سکوت کردن هیچکس نمیاد اعتراض کنه بخاطر همینه، نمازم نمیخونم فعلا در حد محبم، اینکه به باور دینی هرکس احترام بذاری از انسانیت و شعور میاد نه از تعصب محض اطلاعت، پیامتو دوباره بخون شاید یه چیزایی دستت اومد

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

آره همچیو راحت بنداز گردن تعصب ببند بره راحت دیگه..من خودم مخالف تعصب زیادم، چون تو هر مسئله‌‌ای کار ...

آخی عزیزکم مرسی از دفاع خوبت

اما اشکالی نداره ، میدونی چقدر اینجور ادم ها و فرد هایی مثل اون دوست عزیزمون از اون بی اعتقادی رسیدن به حر امامشون شدن؟

میدونم که سخته شنیدن کلام بد و یا دور از اعتقادات  شنیدن نسبت به امامت ولیکن باید با رفتار ملایم این فرد های نازنین به دین جذب کنیم تا ی روزی به این اندیشه بیوفتن که چه دین خوبی دارن که مقابل این همه رفتار های خشن رو رفتارشون کنترل دارن و با ملایمت رفتار میکنن😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

آخی عزیزکم مرسی از دفاع خوبتاما اشکالی نداره ، میدونی چقدر اینجور ادم ها و فرد هایی مثل اون دوست عزی ...

آره درست میگی، ولی اگه می‌گفت اعتقادی نداره کلا کاری نداشتم، خب میگفتم اعتقاد نداره دیگه، ولی مسخره کردن کلا بحثش جداست، از فرهنگ و شعور میاد نه از نوع دین حتی

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

آره درست میگی، ولی اگه می‌گفت اعتقادی نداره کلا کاری نداشتم، خب میگفتم اعتقاد نداره دیگه، ولی مسخره ...

بله صد در صد افرین به کلام ناب شما

تمسخر چیزی هست که هر دسته ای از ادما میدونن که نشان از ادب و فرهنگ وجود نداشته داره ، من هم دلم عمیقا میشکنه حتی وقتی فکر میکنم که اینجور کلام هارو امام مهدی روزانه چقدر میشنوه و ناراحت میشه به شدت دلم میگیره...

انشاالله که در خطبه های امام مهدی حضور داشته باشی💚💚🌱

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بله صد در صد افرین به کلام ناب شماتمسخر چیزی هست که هر دسته ای از ادما میدونن که نشان از ادب و فرهنگ ...

شرمنده یکم رکم وقتی میبینم یکی ادب یا شعور نداره🗿😂💔

نه اعتقادی خیلی ندارم یعنی نمیتونم هرچیزی وباور کنم

درود بر شما عزیزکم

نظراتتون رو مطالعه کردم ، راستیتش برای ماهایی که امام مهدی رو میشناسیم و پدر عزیزمون هستن اندکی سخت و دشوار هست شنیدن این سخن ها درباره ایشون و محبانشون البته که ما هنوز به اون درجه محب بودن نرسیدیم... اما من همیشه به افرادی که چندان جدی شون نمیگیرن بسیار احترام میگذارم چون معتقدم هیچ چیزی تا وقتی که اخرش معلوم نباشه قابل پیش بینی نیست ، گاه هم انسان های نیک ذاتی مانند شما هم میتونن تبدیل به حر امام زمانشون بشن منتها جلوه واقعی و لطیف دین رو ندیدن ، همچنین واژه اعتقاد به نظرم از سویی چیز خوبی نیست چون افسانه که نیستن انسان های تاریخ ساز و در وجود عالم هستن

به هرحال از حضور شما در این تاپیک خوشحال شدم ، امیدوارم روزی در پیش امام زمان ببینمتون چون حقیقتا امام زمان حتی ممکنه افرادی مثل شمارو از ما بیشتر دوست داشته باشن💚🌱

شرمنده یکم رکم وقتی میبینم یکی ادب یا شعور نداره🗿😂💔

اشکالی نداره ، در واقع این نشانه شجاعتت در بیان کردن افکار و عقایدته و این خیلی خوبه😍💚

آره همچیو راحت بنداز گردن تعصب ببند بره راحت دیگه..من خودم مخالف تعصب زیادم، چون تو هر مسئله‌‌ای کار ...

هیچ بی احترامی نکردم 

گفت کیا امام زمان ودوست دارن گفتم دوستداران امام زمان 

کیا آش دوس دارن آش خورا

کیا دل میبرن دلبرا

کاملا واضحه 

دیگه هم ریپلای نکن