میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی که من میدونم تو نمیدونی اینکار را نکن معمولا دعا نویسها اجنه و موکلینی برای دعای طرف میفرستن که ...
واقعا؟
میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹
بله این رازی هست که هرگز دعا نویسها خوب نمگن متاسفانه منم قبلا تو این چاله افتادم
میشه تعریف کنی چی شد؟
حتی برا چشم زخم؟