میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی که من میدونم تو نمیدونی اینکار را نکن معمولا دعا نویسها اجنه و موکلینی برای دعای طرف میفرستن که ...
واقعا؟
میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹
بله این رازی هست که هرگز دعا نویسها خوب نمگن متاسفانه منم قبلا تو این چاله افتادم
میشه تعریف کنی چی شد؟
حتی برا چشم زخم؟