2777
2789
عنوان

بيماري

123 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها دوس دارم بميرم زندگيم به بنبست رسيده انگار.با اينكه من خيلي ضعيفم.چند ماه پيش تبخال تناسلي گرفتم دكتر رفتم گفت چيزي نيست ك دردسر ساز شه ولي ممكن عود كنه ك ادم اذيت ميشه،موقع معاينه گفت عفونت و زخم بزرگي تو دهانه رحم دارم،بعد دو هفته دكتر گفت مشكوك ب زگيل تناسلي هستي،ازمايش دادم ك هنوز حاضر نيس.

خيلي ميترسم ك سرطان باشه،اگ مثبت باشه جواب ازمايش بايد كلپوسكوپي بشم ببينم زخم از چيه.

دوبار پاپ اسمير دادم خوب بود

سونو واژينال و شكمب هم خوب بود

از استرس زياد تبخالم عود كرده

واسم دعا كنيد

اخه من جز شوهرم ب هيچ كس حتي دست هم نزدم

اصلا ربطی نداره به احتمالا توی رعایت نظافت یکم کوتاهی دارید

همه ی شورتاتونو بریزید دور و شورت جدید بخرید، تبخال و زگیلم احتمالا از همسرتون گرفتید حتما پیش اورولوژ بفرستیدشون

هر ۶ ساعت شورتتونو عوض کنید، یه روز درمیان تو سرکه بشینید، انشاالله خوب شدید هفته ای یکبار، سرویستون اگه فرنگیه هر صبح با سرکه بشورید، ختما حتما حتما از کاددوم استفاده کنید

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
اصلا ربطی نداره به احتمالا توی رعایت نظافت یکم کوتاهی دارید همه ی شورتاتونو بریزید دور و شورت جدید ...

مرسي عزيزم.شوهرم اصلا علايم زگيل رو نداره خودمم شك دارم ك اين زگيل يا نه.اما تبخال دارم چون ازمايش دادم.ولي حالا موندم ك حتما زگيل با اين زخم ي ارتباطي دارن و سرطانه خداي نكرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسي عزيزم.شوهرم اصلا علايم زگيل رو نداره خودمم شك دارم ك اين زگيل يا نه.اما تبخال دارم چون ازمايش د ...

خب پاپ اسمیر تست سرطانه دیگه وقتی سالمه یعنی سالمید،کلپوسکپی برای علت زخمه نه اینکه سرطانی خدایی ناکرده یا نه، می خواد علتو پیدا کنن از ریشه حل بشه و داروی مناسب بدن

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
خب پاپ اسمیر تست سرطانه دیگه وقتی سالمه یعنی سالمید،کلپوسکپی برای علت زخمه نه اینکه سرطانی خدایی ناک ...

ميگن پاپ اسمير دقتش بالا نيس.٢بارم دادم خوب بود.پناه بر خدا