2777
2789
عنوان

مهر و محبت بین خواهر و برادر

197 بازدید | 9 پست

مدتیه با خواهرم همه اش قهر می کنم و جر و بحث داریم 

باهاش آشتی کنم خیلی حد نشناس 

قهر باشم اعمال عبادیم قبول نمی شه 

چه دعای مهر و محبتی سراغ دارید که باهاش آشتی کنم؟

به خوردش بدم 

نمی خوام مستقیم برم باهاش صحبت کنم 

۲ ، ۳ بار رفتم ولی روی خوش نشون نداده

چه کار کنم

کی گفته قهرباشی قبول ممیشه،،درضمن قهرنباش به نظرمن فاصله روحفظ کن فقط

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی قهر کردید

من متاهل و  دانشجو بودم 

خونه پیدا نکرده بودم مدتی اومدم خونه مامانم 

تاهم خونه پیدا شه هم راحت تر بتونم درس بخونم

کمک مامانمم خیلی می کردم چون مادرم دست تنها سختش بود به هر حال برای منو شوهرمم باید غذا درست می کرد 

ولی خواهرم از هیچ زحمتی برای اذیت کردن من دریغ نمی کرد 

وقتی درس می خوندم داد و بیداد می کرد سر بچه اش 

یا صدای تلوزیون رو زیاد می کرد 

یا وقتی امتحان داشتم به مامانم می گفتم ببخشید امروز نمی تونم کمک کنم 

اون می رفت در گوش مامانم پچ پچ می کرد که اینو شوهرش مفت خورن من تو خونه راحت نیستم وقتی شوهرش خونه است و فلان 

بگذریم که سر همین شوهرش که گذاشت رفت من چقدر عذاب کشیدم وقتی عقد بودن ،ولی هچی به روش نیاوردم تا دلش نشکنه ناراحت نشه اول زندگیش ولی خواهرم چه عقد چه بعد عروسیم خیلی اذیتم کرد