من نشسته بودم داخل پارک با دوستام، یهو دیدم یه مادر با صدای بلند داره بچمو دعوا میکنه، بچمم داره جوابشو میده، که دیگه نفهمیدم چیکار کردم بلند شدم رفتم، گفتم مشکلی پیش اومدا به من بگو بیجا میکنی سر بچه من داد میزنی، گفت بچت پاشو زد به پای بچه من گفتم باید منو صدا کنی چطور به خودت اجازه میدی سر بچه دیگری داد بکشی همینجوریم داشت بلبل زبونی میکرد... گفتم سربه سر بچه شش ساله گذاشتی داری باهاش دهن یه دهن میای
دیگه من دست پسرمو گرفتم آوردم پیش خودم، از بس وقیح بود...
این اولین بار بود همچین مشکلی پیش میومد داخل پارک برام
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم. گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸
همینطور که بچهی شما برای شما عزیزه، بچهی اونا هم براشون عزیزه!
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
کار خوبی کردی . بچه ها یا باید خودشون مشکل رو حل کنن یا اگه یکی از والدین خواست دخالت کنه ، باید با والدین بچه ی دوم حرف بزنه نه با خود بچه
کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . میدونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣 : ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن. ۲- اونایی که میپرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط میکشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون میره» نباش 🥴 ) ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.
۶ ساله دیگه کم و بیش میفهمه نباید آسیبی ب کسی برسونه.شما یادش ندادی..
شاید منم اگه جای اون مادره بودن با بچه برخورد میکردم نه که سرش داد بزنم اما خیلی جدی بهش گوشزد میکردم.تو اون شلوغی توقع داشتی بلندگو بگیره دستش مادره بچه رو پیج کنه؟؟؟
خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲