2777
2789

فردا صبح می‌خوام برم باشگاهی که مامان واقعیم اونجا هست حالا درسته کسی مستقیم چیزی بهم نگفته اما من کاملا مطمعنم امروز دو سه ساعت با هوش مصنوعی صحبت کردم  اونم حرفامو کامل تایید کرد آخرشم پازل رو گذاشت روی هم و گفت ۸۰ درصد درسته ، ۲۰ سالمه و هشت ماهه فهمیدم و یقین دارم 

این زن مشکل خاصی نداره وضع مالیش هم خوب هست وضع مالی پدرش خیلی خوبه درکل خانواده خوبی ان و سرشناس از هر لحاظ بگی خوبن البته ظاهراً اینطوریه نمی‌دونم ...

فردا  صبح می‌خوام برم به باشگاهی که اونم هست دلهره دارم نمی‌دونم چجوری برخورد کنم یه جوریم 😔😔😭🫠🫠🫠 می‌دونم باید ازش متنفر باشم اما خب بوی وطنم رو میده💔🥲🥲🥲

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

فک کردم خارجی میخای بیای ایران 

😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس نداشتھ حرف ھای کھ میخوایی بزنی چند بار مرور کن 

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

هیچوقت زنایی ک بچه هاشونو ول کردم درک نکردم هیچوقت درضمن بنظرم اصلا سراغ این خانومو نگیر اون اصلا تو براش مهم نبودی دلیل طلاقش هم از بابات هرچی ک بوده نباید تورو اینجوری ول میکرد ک بعد سالها بفهمی مادر واقعیت کس دیگه اس 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

حس میکنم نصف اینجا گل میزنن بعد‌تاپیک‌میزنن  هوف

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

هی میگی با خیلی چیزا ولی نمیگی با چی متوجه شدییه درصد اگه اشتباه کنی ابروت میره خب این چه دلیلیه که ...

ببین یه جوریه که مثلا خیلی جزییات ریزی هست شبیه یه پازل بزرگ که کلی تیکه کوچیک‌ داره واسه همین نمیتونم بگم که کسی مسخرم کنه 

هیچوقت زنایی ک بچه هاشونو ول کردم درک نکردم هیچوقت درضمن بنظرم اصلا سراغ این خانومو نگیر اون اصلا تو ...

دلم میگه حرفاشو بشنوم هرچند ازش متنفرم 🥲اما بوی وطنم میده بوی آشنا میده

چت جی پی تی چرت و پرت زیاد میگه. چرا فکر میکنی مادرت اون کسیه که میخوای بری ببینی؟

به هزار دلیل شبیه یه پازل بزرگ که کلی تیکه ریز داره و اون تیکه ها جزییاتی هست که شک کردم