2777
2789

سلام تروخدا اگه میدونین کمکم کنید 

دنبال دوتا محصولم هیچ جا بجز دیجیکالا با قیمت خوب پیدا نکردم میخوام سفارش بدم 

شماها که همیشه سفارش میدین معمولا چند روزه میرسه به دستتون ؟

و اینکه من دوتا محصول مختلف میخوام یکی کتاب یکی گردنبند ممکنه هردو رو جدا گانه بفرستن ؟ 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا هر دو رو با هم میفرستن

نمیدونین چند روزه میفرستن ؟

من امشب یا فردا سفارش بدم تا چهارشنبه دستم میرسه یعنی 🥲؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

زمانشو خودت انتخاب میکنی

من سوپرمارکتی زیاد سفارش میدم ک فرداش میارن

غیر سوپرمارکتی هم کمتر از ی هفته معمولا ۳،۴ روز بعد

من اشتراک دی‌جی پلاس هم دارن بعصی وقتا همون روز ک سفارش میدم شب میارن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

خودم نه.بابام سفارش داد دو سه روزه رسید

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

باهم میفرستن خودت تایم ارسالشو انتخاب میکنی

بسته به تایم ارسال هزینه ارسال متفاوت میشه؟

من زیاد سفارش میدم ،خیلیم راضیم یک هفته ایی بدستم رسیده،همه چیز سفارش دادم تقریبا راضیم

هنوز بالای ۵۰۰ ارسال رایگانه یا برداشتن؟

و اینکه بنظر شما من فردا سفارش بدم تا چهارشنبه میرسه؟

زمانشو خودت انتخاب میکنیمن سوپرمارکتی زیاد سفارش میدم ک فرداش میارنغیر سوپرمارکتی هم کمتر از ی هفته ...

سوپرمارکتی بهتره یا عادی؟ کدوم هزینه ارسالش کمتره؟

نه

خیلی ممنونم