2777
2789
عنوان

مشورت میخوام ازتون

161 بازدید | 14 پست

بچه ها من الان ۵ماهه توی یه شرکت کارمیکنم که حتی یه روز خوشم ندیدم مدیرش خوبه ها ولی سرپرست و همکارا حالمو به هم میزنن ؛کارم که خیلی سخته و مربوط به شبکه و آی‌تی و این چیزاس که دوست ندارم و توش ضعیفم دوست دارم استعفا بدم ولی همه میگن بری جایی مصاحبه واسه اینکه انقد زود از شرکت قبلی دراومدی استخدامت نمیکنن میگن چرا بعد ۵/۶ماه دراومدی ؟چی میخوای بگی 

خلاصه گیرکردم به نظرتون چیکارکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازتیکه انداختن و اینکه توجمع تحقیربشم خسته شدم

الان اینجا میشی اوکی بری جای دیگه بدتر میشه چون شخصیت و ارتعاشی که به بیرون میفرستی همینه وایسا همینجا قوی شو فرکانس و ارتعاشت درست کن بعدش با قدرت برو 

باید رو خودت کار کنی.طبق چیی که من فهمیدم اکثر محیطای کاری این نگاهارو میتونن داشته باشن.شما باید در عین متانت و ادب جوری باشی که کسی نتونه اذیتت کنه.یکی از لازمه هاشم سابقه کار بالاس و بقیشم حالا باید بیشتر از تجربیات مشابه بقیه کمک بگیر

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

دوره هاي شبكه شركت كردي؟

بيمه داري؟

ي جاي ديگه كار پيدا كن و بلافاصله از اين بيا بيرون 

وقتي هم ميري برا مصاحبه ميگي الان اينجا هستم و ميخام بيام بيرون

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

دوره هاي شبكه شركت كردي؟بيمه داري؟ي جاي ديگه كار پيدا كن و بلافاصله از اين بيا بيرون وقتي هم ميري بر ...

نه آموزش خودشون دادن ،بیمه ام دارم ،اوکی میتونم دربیام  ولی میپرسن توی مصاحبه چرا دراومدی ازکارقبلیت ومن اصلا نباید بد بگم ازمحل کار قبلی اگه ام دوروغ بگم که ضایعس چون منابع انسانی بعضی شرکتا اولش که استخدام میشی زنگ میزنن محل کارقبلی یه جورایی تحقیق و اینا 

نه آموزش خودشون دادن ،بیمه ام دارم ،اوکی میتونم دربیام ولی میپرسن توی مصاحبه چرا دراومدی ازکارقبلیت ...

خب ي چيزي جور كن ديگه بگو مثلا توي محيطش راحت نبودم

يا راهش دور بود

يا ساعت كاريش مناسب نبود يا حقوقش كم بود

يا كارش اونطوري ك فكر ميكردم نبود

نه آموزش خودشون دادن ،بیمه ام دارم ،اوکی میتونم دربیام ولی میپرسن توی مصاحبه چرا دراومدی ازکارقبلیت ...

چقد حقوق ميدن ساعت كاريش چقدره بيمه ٣٠ روزه؟