2777
2789

پسرم بچه اولش بوده یعنی اولین تجربه پدر شدنش

به خاطر خیانتش طلاق گرفتم

۱۶سال گذشته وحتی یه مرتبه برا قسمش یه زنگم نزده ببینه این بچه زندس یا مرده

بچمم شبیه اون بی ناموسه عین دوتا سیب که نصف شده از چهره خنده راه رفتن 

خدا مرگش بده 

همش دنبال زنای خراب بود منم ازش خبر ندارم ولی 

یه انسان چقد میتونه بی وجدان باشه نمیدونم 

در عوضش شوهر دومم مثل به پدر همیشه حمایتش کرده حامیش بوده و واقعا پدر واقعی بود برا پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر کن که نه تو دیدیش نه پسرت. وگرنه پسرت رو هم مثل خود کثافتش میاورد تو خط.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دلم برای بچت سوخت 🥲 میدونه شوهر دومت پدر خودش نیست ؟ اما بنظرم بهتر که نیامده وگرنه به تو اون بلاتکلیفی که پیش کی بمونه روانی میشد

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..

بخاطر همینه میگن چندسال از عروسی بگذره طرفو بشناسید ببینید اصلا مسولیت پذیره بعد بچه دار بشید 

البته الان که همه اینترنت دارن آگاه شدن وگرنه قدیمی ها که چیزی بلد نبودن پدرمادر بچرو تو فشار میذاشتن بچه دارشو بچه دارشو 

باز خداروشکر خدا بهت نگاه کرد الان خوشبختی