2777
2789
عنوان

مهاجرت به المان

92 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبید بچه ها یه سوال دارم برای مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج یعنی نامزدم ایران نیست قرارع از راه دور عقد کنیم بعد باید من تا چه سطحی زبان آلمانی رو بلد باشم ازمونش سخته؟سطح A1شنیدم برای مهاجرت از طریق ازدواج هست درسته ؟؟؟

به سلامتی ....همو از قبل میشناختید ؟!حداقل A1 باید داشته باشی نمونه سوالا و تستاشون هست تو کانالای تلگرام و یوتیوب ی کتابم بود میتونی بخونی...من ی مدت میخوندم میخواستم اوسبیادونگ پرستاری برم دیدم با روحیم سازگار نبست ولش کردم الان یادم نمیاد..ی کن ارتیکل هاش سخته ولی خوشم میومد از زبان المانی برنامه دولینگو هم اگر مبتدی خوبه 

به سلامتی ....همو از قبل میشناختید ؟!حداقل A1 باید داشته باشی نمونه سوالا و تستاشون هست تو کانالای ت ...

اره باهم دوست بودیم فامیل هم هستیم برای ازمونش میترسم سخته قبول شدنش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باهم دوست بودیم فامیل هم هستیم برای ازمونش میترسم سخته قبول شدنش؟

سطح a1راحته زود میتونی خودتو برسونی بعد زبان المانیم مث انگلیسی سوالات زیادی براش طرح کرده باشن میتونی نمونه سوالاشو بخونی ی مدت با پارنترتم حرف بزنی المانیت قوی میشه بعد تحصیلیم نمیری زیاد حساس نیستن رو نمرت ....ازمون تلک شنیدم راحترن تا گوته که  بری ازمون بدی 

اکثرا شفاهیم دارن ولی خب سطح مبتدی بخونی میتونی بحرفی چیزای ساده و روزمره هست در این حد باید بلد باش ...

اها بعد تو سفارت هم ازت سوال میکنن سفارت ایران وقتی مدرکتو اینارو تحویل میدی یانه

اها بعد تو سفارت هم ازت سوال میکنن سفارت ایران وقتی مدرکتو اینارو تحویل میدی یانه

دیگ اینو نمیذونم در حد ازمون اینا چون خودم قصدم رفتن بود پیگیر بودم بقیشو نمیدونم...ولی خب ی کم سوال و خود سفارتم میپرسن  طبیعتا ...وقتی ازمونو قبول شدی در حد ی کم سوال جواب ساده افیسر میتونی جواب بدی