2777
2789

چند سالشه کدوم قسمت مغزش آسیب دیده

حرکتی ذهنی

یا فقط حرکتی 

چند اندام

اینا مهمن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوب نمیشه

رو چه حساب میگی گلم پسر من فلج مغزیه اسپاسم ۹۹درصده نوع شدیدش دیگه ولی بلعش برگشته

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یکی از فامیلامون سکته مغزی کرد و مشکل بعلع و صحبت کردن داشت و دست راستش هم زیاد نمیتونست حرکت بده

با گفتار درمانی و تمرین و مراقبت زیاد الان بعد از چند ماه خیلی بهتره خداروشکر صحبت هم میکنه تقریبا مثل قبل نه اما خیلی بهتر از اوایل

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

چند سالشه کدوم قسمت مغزش آسیب دیدهحرکتی ذهنییا فقط حرکتی چند انداماینا مهمن

یه سوال شما اطلاع دارید مننژیوم مغزی آیا کشنده یا نه حدود ۷ سانتی در مغز و یکم طرف مشکل حرکتی داره

رو چه حساب میگی گلم پسر من فلج مغزیه اسپاسم ۹۹درصده نوع شدیدش دیگه ولی بلعش برگشته

عزیزم ببخشید میپرسم اما چرا پسرتون اینجوری شدن

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

یه سوال شما اطلاع دارید مننژیوم مغزی آیا کشنده یا نه حدود ۷ سانتی در مغز و یکم طرف مشکل حرکتی داره

گلم تومور اولیه هست 

دکتر گفته عمل کنید؟

اگه گفته الکی میگن ریسکش بالاست هر عملی ریسک داره خب ولی بوده درمان شدن

بستگی به دکتر داره ام ار ای چی بوده جوابش برا عمل جواب میده؟

گلم تومور اولیه هست دکتر گفته عمل کنید؟اگه گفته الکی میگن ریسکش بالاست هر عملی ریسک داره خب ولی بوده ...

والا به ما گفتند عمل کنین ولی ریسکش بالاس چون جای حساسی هست و خب ما تصمیم گرفتیم با اشعه خشک کنیم ولی شما اطلاع داری خطرناکه یا نه امکان مرگ هست

عزیزم ببخشید میپرسم اما چرا پسرتون اینجوری شدن

گلم شب تولد یک سالگیش   و وقتی که از در اومد تو ادمارو دید از ذوقش ۴۵دقیقه خیره شد با خنده این خیره شدنه تشنج بوده بردیم بیمارستان دارو با دوز بالا دادن بهش فنیل آلانین مغزش رفت بالا فلج مغزی شد 

همون قدیما میگفتن طرف ذوق مرگ شده از ذوق اینجوری شد یا میگن زهرش ترکید

والا به ما گفتند عمل کنین ولی ریسکش بالاس چون جای حساسی هست و خب ما تصمیم گرفتیم با اشعه خشک کنیم ول ...

گلم الان هر عملی و میگن ریسکش بالاست من پسرم و میخواستن پیوند تاتدون و سلول به پاش بزنن ریسک مرگ و ۹۰درصد گفتن

بلاخره هرعملی ریسک داره مغرم خب ریسک داره ولی مهارت دکتر از همه چی مهمتره 

من از خشک کردن اطلاعی ندارم 

اما پدرم تو نخاعش بخاطر دیالیز نادرست غده سرطانی در اومد اندازه یه پرتقال زد همه مهره های کمرش و شکست و فلج گردن به پایین شد

گفتن یک درصد احتمال زنده بودنش باشه برا عمل بردن اما سالم دراومد بعد دوسال هم راه افتاد الان ازمن سرحال تره خداروشکر

توکلتون به خدا باشه 

ادم اینجور وقتا فقط انرژی مثبت میتونه بفرسته و توکل به خدا کنه 

گلم شب تولد یک سالگیش و وقتی که از در اومد تو ادمارو دید از ذوقش ۴۵دقیقه خیره شد با خنده این خیره ...

ان شاء الله به حق فاطمه زهرا علیهاالسلام معجزه ببینی و خوب بشه

پس بخاطر دارو اینطوری شده یا بخاطر شوکی که بهش وارد شده؟ 

ان شاء الله به حق فاطمه زهرا علیهاالسلام معجزه ببینی و خوب بشهپس بخاطر دارو اینطوری شده یا بخاطر شوک ...

هردوتاش ولی تشنج رفع شد بازم حالش نرمال بود دارو با دوز بالا مغزش و از کار انداخت و حمله کبدی بهش دست داد

مرسی از دعای قشنگت عزیزم

خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که دادی انشالله مشکل شما هم حل بشه عزیزم

انشالله گلم