2777
2789
عنوان

واسه درمان کورتیزول بالا و استرس چیکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 6829 بازدید | 38 پست
برو یاشگاهورزش داروی طبیعی ضداسترس

نه قربونت. خودِ ورزش،کورتیزول رو بالا میبره. فقط یوگا و پیاده روی و پیلاتس، کورتیزول رو پایین میاره🫠🫠🫠🫠درگیریم اساسی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه والا، من چرا برعکس همه هستم

برو دکتر ببین اجازه میده فقط فلوکس بخوری و اون یکی رو نخوری

یا عوضش کنه برات

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یاشگاهورزش داروی طبیعی ضداسترس

پیاده روی میرم شبها، تغدیه ام یکساله کامل سالم شده، یوقتایی اهنگ میزارم میرقصم، ولی گاهی اوقات احساس میکن دو قطبی شدم. یهوشاد میشم چند دقیقه بعد استرس و افسرده 

ورزش منظم(حداقل سه روز در هفته)

ساعت خواب و بیداری منظم(شب‌ها بین ساعت۱۲_۱۰ و بیداری صبح‌ها ۸-۶)

وعده‌های غذایی منظم و سر ساعت

پرهیز از فست فود و قندهای مصنوعی

در کنارش دارو درمانی و مشاوره منظم

اینا که گفتم طبق تجویز روانپزشک برای همسر من معجزه کرد در درمان استرس. همسر من از شدت استرس مدام دهانش خشک میشد و لرزش دست هم داشت.

برو دکتر ببین اجازه میده فقط فلوکس بخوری و اون یکی رو نخورییا عوضش کنه برات

یه قطره ای هم بهم داده بود اسمش یادم نیست اون دیگه یه حالا جنون میداد مدام میخاستم تو سر خودم بزنم قطعش کردم

بله و کلردیازپوکساید ولی ریزش موهام رو زیاد میکنه، متاسفانه ریزشم الان دیگه بخاطر استرس هست

فقط میتونی با یوگا و مدیتیشن و موسیقی هوایی که فرکانس مناسب دارن خودت رو اروم‌کنی.

من از ۱۸سالگی این مشکل رو پیدا کردم دقیقا همین داروهای که شما استفاده می‌کنی دکتر بهم داد.از شدت استرس مشکل قلبی پیدا کردم.ولی وقتی فهمیدم باید خودم رو آروم نگه دارم دیگه اون قرص‌ها رو نخوردم.الانم بجز مسکن اونم در مواقعی که مجبور باشم استفاده قرصی دیگه ندارم.خداروشکر.

اون قرص‌ها چیزی جز ضرر نداره

با موسیقی ها مدیتیشن کن.خودتو اروم‌نکن موقع مدیتیشن بزار افکار بیاد بیرون تا آروم بشی.

یه قطره ای هم بهم داده بود اسمش یادم نیست اون دیگه یه حالا جنون میداد مدام میخاستم تو سر خودم بزنم ق ...

خب عزیز باز باید بری ویزیت و مطرح کنی.برات عوض میکنه

درسته باید برم روانپزشک نه معز و اعصاب، ممنونم از راهنماییتون

ببین من پسرمو گذاشتم کلاس هنری،خیلیی بهتر شد. باعث شد دوز فلوکسشو کم کنم. توی کلاس هنری،آرامشش بیشتر شد. ولی لرزش دست رو هنوز کمی داره

ببین من پسرمو گذاشتم کلاس هنری،خیلیی بهتر شد. باعث شد دوز فلوکسشو کم کنم. توی کلاس هنری،آرامشش بیشتر ...

شد

ببین من پسرمو گذاشتم کلاس هنری،خیلیی بهتر شد. باعث شد دوز فلوکسشو کم کنم. توی کلاس هنری،آرامشش بیشتر ...

من یادت طب سنتی هم رفتم برای صفرا و استرس آروم و بیخیال شده بودم باز ریزش مو رو داشتم اما یهو دارو طب سنتی دیگه جواب نداد، 

من یادت طب سنتی هم رفتم برای صفرا و استرس آروم و بیخیال شده بودم باز ریزش مو رو داشتم اما یهو دارو ط ...

طب سنتی هم دردسر داره. پیگیری مدام میطلبه

درسته باید برم روانپزشک نه معز و اعصاب، ممنونم از راهنماییتون

خواهش می‌کنم عزیزم

دقت کنی مدام نوشتم منظم، نکته‌ش اینه به میزانی که زندگی رو روتین و قابل پیش‌بینی می‌کنین کمک می‌کنه به کاهش استرستون. اینکه آدم بدونه هر روز وعده غذاییش چی هست و چه ساعتی حاضره و طبق برنامه پیش میره استرس کمتری می‌گیره. زندگی امروزی با یک عالمه متغیری که داره، کلی تنش وارد می‌کنه به ما، پس حداقل اون مواردی رو که دست خودتون هست برنامه‌ریزی و قابل پی‌بینی کنید.

نکته بعدی اینکه حتما تحت نظر روانپزشک حاذق باشین و بهش اعتماد کنین برای درمان دارویی و حالاتتون رو گزارش کنید براش که بتونه نسخه‌تون رو بهینه کنه. این افکار که دارو نمی‌خورم و وابسته میشم و…رو بذارید کنار. من واقعا تفاوت کیفیت زندگی همسرم رو قبل و بعد از درمان استرسش دارم می‌بینم.

موسقی فرکانس مناسب شما جی پیشنهاد میدید دانلود کنم

موسیقی ۴۳۲ هرتز 

فرکانسهای چاکراها

فرکانس ۵۲۸برای چاکرای خورشیدی

۶۳۹ برای چاکرای قلب.

میتونی موسیقی فرکانس هفت چاکرا رو هم گوش‌بدی.

من ترانه های سیاوش قمیشی رو‌گوش‌میدم بیشتر موسیقیهایی که داره باعث آرامش میشه.

چند تا آهنگ محسن چاووشی موسیقی‌هایی که داره باعث آرامش میشه مخصوصا متن شعرا که از مولانا هستش.

(اینایی که از خواننده ها میگم با تست صد در صد میگم چون توی خانه گربه و سگ داریم مخصوصا گربه که اگه موسیقی ناهنجار باشه واکنش نشون میده می‌ره ولی اگه موسیقی خوب باشه می‌ره تو عالم خلسه )

من از روی گربه ام متوجه شدم هر موسیقی نباید گوش بدی حتی اگه بی کلام باشه .چون بطور ناخودآگاه آسیب میبینی